Meghan har flytt landet – återförenad med Archie

Meghan lämnar landet – återförenad med Archie
Meghan har lämnat landet och flugit tillbaka till Kanada efter avhoppet, skriver Daily Mail. Där har hon äntligen återförenats med Archie.
Annons

Det slog ned som en bomb: Harry och Meghan lämnar sin centrala plats i det brittiska kungahuset.

– Efter många månaders överväganden och långa interna diskussioner har vi valt att göra en förändring detta år, för att bana oss en ny progressiv väg inom kungahuset, skrev prins Harry, 35, och hertiginnan Meghan, 38, i en presskommuniké.

Meghan lämnade Archie utomlands

De fortsatte:

Annons
Annons

– Vi kommer att backa undan från vår nuvarande centrala position som ”seniora” medlemmar av kungafamiljen, vilket ger oss möjligheten att arbeta och bli ekonomiskt oberoende.

Meghan och Harrys besked har utlöst en kritikstorm i England.
Annons

Efter beskedet som utlöst en kritikstorm mot paret har Meghan nu flytt landet. Enligt Daily Mail är hon nu tillbaka i Kanada. Där har hon återförenats med Archie, som paret lämnat i Kanada. Archie har tagits om hand av en nanny samt Meghans vän Jessica Mulroney, skriver tidningen.

Meghan reste iväg utan Harry

Meghan väntas stanna i Kanada en längre tid. Hon hade inte planerat att stanna i London. Harry var inte med på resan men förväntas åka till Kanada inom kort, för att sedan resa tillbaka till England. Han har nämligen officiella åtaganden nästa vecka.

Archie Meghan

Samtidigt kommer beskedet att paret planerar att dela sin tid mellan Nordamerika och England. Det är ännu inte helt klart var deras bas kommer att vara, eller hur deras liv i Nordamerika kommer att se ut.

Annons

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

Kommentarer till “Meghan har flytt landet – återförenad med Archie”

  1. Benthe Gro Thorkildsen skriver: 12 januari, 2020

    Forstår ikke at dette er noe annerledes enn norske Martha og svenske Madeleine. La dem leve sitt liv i fred. Gjør det dem lykkelige så la dem få gjøre det uten dette maset og hysteriet. La oss ikke glemme hva et for vanskelig liv kan gjøre med mennesker ( Diana og Ari)


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar