Meghan har flytt landet – återförenad med Archie

Meghan lämnar landet – återförenad med Archie

Meghan har lämnat landet och flugit tillbaka till Kanada efter avhoppet, skriver Daily Mail. Där har hon äntligen återförenats med Archie.

Det slog ned som en bomb: Harry och Meghan lämnar sin centrala plats i det brittiska kungahuset.

– Efter många månaders överväganden och långa interna diskussioner har vi valt att göra en förändring detta år, för att bana oss en ny progressiv väg inom kungahuset, skrev prins Harry, 35, och hertiginnan Meghan, 38, i en presskommuniké.

Meghan lämnade Archie utomlands

De fortsatte:

– Vi kommer att backa undan från vår nuvarande centrala position som ”seniora” medlemmar av kungafamiljen, vilket ger oss möjligheten att arbeta och bli ekonomiskt oberoende.

Meghan och Harrys besked har utlöst en kritikstorm i England.

Efter beskedet som utlöst en kritikstorm mot paret har Meghan nu flytt landet. Enligt Daily Mail är hon nu tillbaka i Kanada. Där har hon återförenats med Archie, som paret lämnat i Kanada. Archie har tagits om hand av en nanny samt Meghans vän Jessica Mulroney, skriver tidningen.

Meghan reste iväg utan Harry

Meghan väntas stanna i Kanada en längre tid. Hon hade inte planerat att stanna i London. Harry var inte med på resan men förväntas åka till Kanada inom kort, för att sedan resa tillbaka till England. Han har nämligen officiella åtaganden nästa vecka.

Archie Meghan

Samtidigt kommer beskedet att paret planerar att dela sin tid mellan Nordamerika och England. Det är ännu inte helt klart var deras bas kommer att vara, eller hur deras liv i Nordamerika kommer att se ut.