Meghan har lämnat landet under pausen – syns inte alls

Meghan Markle och prins Harry har tagit en sex veckor lång paus från alla kungliga uppdrag och har inte synts till alls hittills.

Meghan Markle och prins Harry har just en sex veckor lång paus från alla kungliga uppdrag. Hittills har varken Meghan eller Harry synts till och de håller en låg profil – förutom på sitt Instagram-konto. Där lägger de kontinuerligt upp nya inlägg och idag lade de upp en hälsning på sitt Instagram-konto där de önskar en glad thanksgiving till alla sina 9 miljoner följare.

Den populära amerikanska högtiden, den allra första för sonen Archie, kommer hertigparet att fira tillsammans med Meghans mamma, Doria Ragland. Det är än så länge oklart om familjen kommer att fira hemma hos Doria i Los Angeles, USA, eller om Doria kommer att åka till Windsor Castle. Klart är i alla fall att Meghan kommer att laga maten, hon sägs vara en duktig kock och står gärna själv i köket.

Firar jul själva

Jul kommer de som bekant inte att fira tillsammans med drottningen och hertiginnan Kate och prins William i Sandringham enligt tradition, utan i år har den nybildade familjen valt att fira själva för att ladda batterierna och umgås.

– Hertigen och hertiginnan ser fram emot långledigt med familjen i slutet av månaden. Efter två jular på Sandringham kommer de kungliga högheterna tillbringa julhelgen i år, som en ny familj, tillsammans med hertiginnans mor Doria Ragland, sade en presstalesperson för hertigparet då.

Foto: TT