Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Meghan Markle har övat på att bli kidnappad – utbildad av militär

15 mar, 2018, 13:00 
Agneta Nisbeth
För att få gifta sig kungligt med prins Harry krävs flera stora säkerhetsåtgärder för Meghan Markle. Hon måste gå igenom samma steg som prinsessan Diana en gång gjorde.
Annons

Precis som andra som gift in sig i det brittiska kungahuset har nu även Meghan Markle fått en specialträning av militären. Hon har den senaste månaden tillbringat två dagar tillsammans med en elitstyrka på landsbygden i Herefordshire för att lära sig mer om hur man ska bete sig om man till exempel blir utsatt för ett kidnappningsförsök.

Tidningen Daily Mail berättar att prins Harry, som själv har tjänstgjort som militär, fanns med under övningen. Tidningen har också pratat med en officer som vet hur övningarna går till.

– Övningarna är verkligen gjorda för att skrämmas, de använder riktiga skott och det måste ha varit en obehaglig upplevelse på alla sätt, säger han till tidningen Daily mail.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Meghan och Harry håller hand.

Meghan har redan fått livvakter som skyddar henne dygnet runt, men detta är ytterligare ett steg i den kungliga ”utbildningen”.

Annons

Även prinsessan Diana fick gå igenom samma sak när hon skulle gifta sig med prins Charles, men då höll det hela på att sluta illa på riktigt. Hon voltade med bilen och slog i huvudet, berättar tidningen.

Prins Harry och Meghan åker bil.

Förutom dagarna med militären har Meghan också fått prova på en helt annan sak, att lära sig köra bil på nytt. Amerikanska som hon är var det länge sedan hon körde bil med en växelspak. I USA är det vanligt att man använder automatväxel. Dessutom är Meghan inte heller van att köra på vänster sida av vägen. Flera brittiska tidningar rapporterar att hon och prins Harry har setts öva på hennes bildkörning tillsammans med prinsen vid hennes sida.

Foto: Stella Pictures

Meghan har tidigare fåra följa med den amerikanska militären på uppdrag, se bilderna här:

https://www.instagram.com/p/BgemHfunqc0/?taken-by=meghanmarkle_hd

Annons