Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Meghan helt försvunnen – syns inte längre med barnen

18 apr, 2023, 15:30 

Därför har Meghan Markle inte synts till.

Annons

Livet blev inte mycket lugnare när prins Harry och Meghan Markle tackade för sig, lämnade det brittiska kungahuset och sökte sig till ett soligare klimat i Kalifornien.

Det här är Meghan MarkleBrand logo
Det här är Meghan Markle

Främst har Harry varit i ropet senaste tiden. Först med Netflix-dokumentären Harry & Meghan, och sen med boken Den andre – som handlar om hans kungliga uppväxt.

Däremot har Meghan valt att hålla en låg profil, långt bort från det kungliga rampljuset, och sedan i december förra året, i samband med en gala, har hon knappt synts till.

Annons
Meghan Markle har inte synts till på evigheter
Meghan Markle har hållit låg profil senaste tiden.

Meghan Markle ligger lågt

Hon syntes hastigt när tv-profilen Ellen DeGeneres och skådespelerskan Portia de Rossi förnyade sina äktenskapslöften den fjärde februari. Hon sågs även på ett event på kvinnodagen den 8 mars, men utöver det har hon lyst med sin frånvaro.

Harry har i sin tur synts mer flitigt och dykt upp i rätten. Han är nämligen en av kändisarna som stämt tidningen Daily Mail för att ha använt kriminella metoder för bevakningen av kändisarnas privatliv.

Annons

Meghan har dock inte synts vid hans sida, varken vid rättegången eller andra evenemang, och när kröningen av kung Charles äger rum den 6 maj kommer hon inte vara på plats i London.

Kung Charles
Prins Harry på väg till rätten.

Uppgifter: Därför ligger Meghan lågt

The Telegraph har uppmärksammat Meghans mystiska frånvaro. Enligt tidningen har hon aldrig planerat att närvara på kröningen och att beslutet togs redan i januari.

Sonen prins Archie fyller fyra år samma dag som kröningen och enligt uppgifter har Meghan valt att stanna kvar i USA för att fira sonens födelsedag.

Många ser nu Meghans mystiska frånvaro som ett tecken på att hon tänker hålla en betydligt lägre profil och dra sig undan det kungliga rampljuset alltmer.

Foto: TT

Annons