Meghan Markle avslöjar sitt elaka smeknamn på drottningen – nu rasar folket

Meghan Markle har avslöjat det elaka öknamn som hon har gett den brittiska kungafamiljen.

Meghan Markle och prins Harry ska få säga sitt på söndag. Då ska prinsparet intervjuas i den amerikanska tv-kanalen CBS av tv-ikonen Oprah Winfrey.

Redan nu förutser många att Meghan och Harry kommer att säga saker som inte lär glädja den engelska kungafamiljen. Faktum är att paret fått motta kritik, trots att intervjun inte sänts ännu.

Meghan Markle – det kallar hon drottningen

Drottning Elizabeth och Meghan Markle

Man undrar ju om drottningen uppskattar smeknamnet som hon fått av Meghan.

I ett nytt klipp från intervjun får vi reda på att Meghan kommer att gå till frontalangrepp mot drottning Elizabeth och hennes familj.

Vi får också reda på att hon använder ett öknamn när hon pratar om kungafamiljen: "The Firm", eller "Firman" på svenska.

Så här går dialogen mellan Oprah och Meghan i det korta klippet.

Oprah: – Hur känner du kring att kungafamiljen får höra dig prata idag?

Meghan: – Jag vet inte hur de kan vänta sig, att efter all tid som gått, att om "Firman" har spelat en aktiv roll i att sprida lögner om oss, att vi då ska vara tysta. Om det kommer med en risk att förlora något… det är mycket som redan gått förlorat.

"Det är en stor skam"

Emily Andrews, kungareporter på Daily Mail, är uppenbart chockad över utspelet.

"När Meghan använder sig av öknamnet 'Firman' verkar hon anklaga medlemmar ur kungafamiljen för att sprida lögner om henne och Harry. Och nu har de inget kvar att förlora eftersom så mycket 'redan gått förlorat'. Det här har blivit ett fullskaligt krig mellan hertigparet från Sussex och kungafamiljen, som påminner om striden mellan prins Charles och prinsessan Diana", skriver Emily på Twitter.

Tv-stjärnan Piers Morgan, en av Meghans hårdaste kritiker, är så arg att han nästan spricker.

"Låt oss vara ärliga: i det nya klippet från gnällintervjun med Oprah kallar Meghan Markle drottningen och prins Philip för lögnare. De är 'Firmans' ledare. Och det här gör hon medan Philip ligger på sjukhus. Det är en stor skam", skriver Piers.

LÄS MER: Silvias innersta krets – så lever de idag

LÄS MER: Silvias dramatiska familjehistoria – återföreningen med Walther

LÄS MER: Kungens hemliga grabbgäng – Silvia tvingades säga ifrån