Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Meghan Markle dras inför rätta av familjemedlem: "Falsk och illvillig"

28 nov, 2023, 17:00 
Prins William, Meghan Markle och prins Harry

Meghan Markle tvingas upp i domstol för att möta en familjemedlem!

Annons

Meghan Markle är fortsatt skandalernas kvinna i Storbritannien. Trots att hon numera huserar i Kalifornien går det knappt en dag utan att tidningarna har en ny komprometterande rubrik om prins Harrys maka. Ofta rör det hennes relation med övriga kungafamiljen.

Men även Meghans pågående konflikt med pappa Thomas Markle har blivit en skandalsåpa som utspelat sig i de engelska tabloiderna. Thomas dotter Samantha, Meghans syster, har också gett sig in i konflikten.

Expert: Meghan vill leva ett helt annat liv än HarryBrand logo
Expert: Meghan vill leva ett helt annat liv än Harry

Meghan Markle dragen inför rätta av familjemedlem

Nu rapporterar ansedda Daily Mail att Samanthas stämning av Meghan ska upp i rätten. Det har en domare i Florida beslutat, skriver tidningen.

Prins William, Meghan Markle och prins Harry

Samantha anser att Meghan utsatte henne för förtal i sin synnerligen uppmärksammade intervju med Oprah Winfrey. I intervjun påstod Meghan att hon växte upp som ensambarn – något som Samantha kategoriskt förnekar.

Annons

"Samantha hämtade Meghan från skolan regelbundet, de gick ut och åt glass och gick till shoppingcentret tillsammans. De spenderade även flera högtider tillsammans, och Meghans pappa var hennes primära vårdnadshavare", står det i stämningsansökan.

Meghan ljuger om sin uppväxt för att framstå som mer förfördelad än vad hon egentligen är, hävdar Samantha. Nu kräver hon över 750 000 kronor i skadestånd, eftersom hon uppfattar Meghans vittnesmål som "falskt och illvilligt".

Meghan Markle slår tillbaka: "Grundlösa och absurda"

Meghans advokat Michael Kump har tidigare avfärdat anklagelserna som rent trams.

– Denna grundlösa och absurda stämning är bara ett fortsatt mönster av ett stört beteende. Vi kommer ge det minsta möjliga uppmärksamhet, för det är allt det förtjänar, har Michael sagt enligt The Mirror.

Samantha har skrivit en bok om Meghan: The Diary of Princess Pushy’s Sister Part 1. Den kom 2021 och beskrevs som en 330 sidor lång och rasande attack. Samantha har även anklagat Meghan för att lida av narcissistisk personlighetsstörning.

Annons