Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Meghan Markle har inlett relation med skådespelaren – hemliga smsen

12 aug, 2023, 14:00 
Felicia Plåt
Meghan Harry
Meghan har god kontakt med kollegan. Foto: TT

Meghan Markle har en fin relation med sin gamla kollega!

Annons

Under 2016 började ryktet att sprida sig om att prins Harry hade börjat dejta den amerikanska skådespelerskan Meghan Markle. Och snart därefter hörde vi bröllopsklockorna ringa då de gifte sig strax utanför London 2018.

Prins Harry utfryst inför alla: ”Hjärtskärande”Brand logo
Prins Harry utfryst inför alla: ”Hjärtskärande”

Meghans skådespelarkarriär

Idag har Meghan och prins Harry varit gifta i fem år och de har fått två urgulliga barn, Archie, 4 och Lilibeth, 2. Trots att paret har haft sina upp och nergångar med kungahuset verkar de ha en väldigt fin relation till varandra och bor sedan 2020 i Kalifornien, USA.

Innan Meghan träffade sin prins arbetade hon som skådespelerska och var med i den berömda Netflix-serien Suits. Där spelade hon mot skådespelaren Patrick J. Adams och de spelade ett kärlekspar under sju långa säsonger.

Annons

Att jobba så tätt ihop under så många år brukar leda till att man får en väldigt speciell relation, vilket är precis vad som hände mellan Meghan och Patrick. Man kunde verkligen känna deras kemi och nu har tidningen US Weekly avslöjat sanningen om ex-kollegornas relation idag. Det handlar nämligen om några hemliga sms.

Meghan och Patrick
Kollegorna blev riktigt goda vänner.

Hemliga sms:en med ex-kollegan

Skådespelaren Patrick J. Adam kunde nämligen avslöja för The Hollywood Reporter under sista säsongen av Suits att han och Meghan kom varandra närmast under inspelningen.

"Meghan och jag var närmast eftersom vi var de yngsta i rollistan och båda kom med minst erfarenhet. Vi växte upp tillsammans under showens gång. Det fanns en naturlig känsla av att vi båda visste att tiden var inne för oss båda. Det gick outtalat och vi bara njöt av de senaste avsnitten som vi fick spela in."

Annons

De blev alltså riktigt goda vänner och Patrick berättade att de håller kontakten än idag via sms.

"Efter att våra barn föddes skickades det några sms och vi skickade lite presenter", sa Patrick till Radio Times under 2020.

Han skickade även en hälsning till både Meghan och Harry när de berättade att de hade förlovat sig.

"Att spela Meghans tv-partner under större delen av ett decennium gör mig unikt kvalificerad att säga detta: Ers kungliga höghet, du är en lycklig man och jag vet att ert långa liv tillsammans kommer att bli glädjefullt, produktivt och roligt", skrev Patrick på Instagram under 2017.

Annons