Meghan Markle och prins Harry får weekendställe av drottning Elizabeth

Meghan Markle och prins Harry och lanthuset York Cottage

Efter bröllopet den 19 maj kommer prins Harry och Meghan Markle att göra sig bekväma i sitt egna fritidshus. Var det blir är ännu inte helt säkert, men det sägs att drottning Elizabeth redan nu erbjudit ett hus till paret, bara ett stenkast från hennes egna fritidshus Sandringham.

Till vardags bor prins Harry och Meghan Markle i Nottingham Cottage i Kensington Palace, dit Meghan flyttade under hösten 2017. Men efter bröllopet den 19 maj kommer de även att kunna koppla av i sin egna lantegendom. Men var blir det egentligen?

Den 19 maj blir Harry och Meghan äkta makar!

Den 19 maj blir Harry och Meghan äkta makar!

Det är ännu inte helt klart vilket gods de kommer att få bo i, men det blir någonstans nära de resterande i den kungliga familjen. Daily Mail rapporterar att Harry och Meghan har varit och kollat på York Cottage, som ligger ett stenkast från drottning Elizabeths lantegendom Sandringham.

Läs mer: 5 bröllopstiaror – vilken väljer Meghan Markle?

York Cottage

Prins Harry och Meghan har varit och kollat på York Cottage som ligger ett stenkast från drottning Elizabeths privata egendom.

Läs mer: Här är allt vi vet om Harrys och Meghans bröllop

Just nu används fritidshuset som personalkontor för de som arbetar på drottningens fastighet Sandringham. En del av ytan har också omvandlats till lägenheter, men nu sägs det alltså att drottning Elizabeth redan har erbjudit York Cottage som en bröllopspresent till prins Harry och Meghan Markle. Och visst vore det lite dumt att vägra att ta emot det?

När storebror prins William gifte sig med Catherine “Kate” Middleton 2011 så fick de fritidshuset Anmer Hall i Norfolk som bröllopspresent av prinsens farmor drottning Elizabeth.

Läs mer: 5 roliga detaljer från de nya bilderna på prins Louis

Foto: Stella Pictures, The Giant Puffin/Wikipedia