Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Meghan Markle och prins Harry får weekendställe av drottning Elizabeth

08 maj, 2018, 07:00 
AvAmanda Lundin
Meghan Markle och prins Harry och lanthuset York Cottage
Efter bröllopet den 19 maj kommer prins Harry och Meghan Markle att göra sig bekväma i sitt egna fritidshus. Var det blir är ännu inte helt säkert, men det sägs att drottning Elizabeth redan nu erbjudit ett hus till paret, bara ett stenkast från hennes egna fritidshus Sandringham.
Annons

Till vardags bor prins Harry och Meghan Markle i Nottingham Cottage i Kensington Palace, dit Meghan flyttade under hösten 2017. Men efter bröllopet den 19 maj kommer de även att kunna koppla av i sin egna lantegendom. Men var blir det egentligen?

Den 19 maj blir Harry och Meghan äkta makar!
Den 19 maj blir Harry och Meghan äkta makar!

Det är ännu inte helt klart vilket gods de kommer att få bo i, men det blir någonstans nära de resterande i den kungliga familjen. Daily Mail rapporterar att Harry och Meghan har varit och kollat på York Cottage, som ligger ett stenkast från drottning Elizabeths lantegendom Sandringham.

York Cottage
Prins Harry och Meghan har varit och kollat på York Cottage som ligger ett stenkast från drottning Elizabeths privata egendom.

Just nu används fritidshuset som personalkontor för de som arbetar på drottningens fastighet Sandringham. En del av ytan har också omvandlats till lägenheter, men nu sägs det alltså att drottning Elizabeth redan har erbjudit York Cottage som en bröllopspresent till prins Harry och Meghan Markle. Och visst vore det lite dumt att vägra att ta emot det?

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

När storebror prins William gifte sig med Catherine “Kate” Middleton 2011 så fick de fritidshuset Anmer Hall i Norfolk som bröllopspresent av prinsens farmor drottning Elizabeth.

Foto: Stella Pictures, The Giant Puffin/Wikipedia

Annons