Meghan Markle och prins Harry gör det förbjudna framför alla – fångas på bild!

Meghan Markle och prins Harry gör det förbjudna framför alla – fångas på bild!

Meghan Markle och prins Harry visade oblygt upp sin kärlek inför alla.

Meghan Markle och prins Harry har det senaste året gjort sig kända för att göra kontroversiella val.

Allt började med att de gjorde sorti ur det brittiska kungahuset, sedan dess har konflikterna med kungafamiljen avlöst varandra.

Nu gör hertigparet av Sussex ytterligare något som får många att höja på ögonbrynen.

Prins Harrys val efter sortin ur brittiska kungahuset

Hästpolo, eller polo som sporten kallas, har länge legat de brittiska kungligheterna varmt om hjärtat. Prins William och Harry är uppväxta med sporten då deras pappa prins Charles ofta utövade den.

Harry må ha lämnat sina kungliga plikter och sitt hemland – men den engelska sporten får han inte nog av. Även på andra sidan atlanten spelar han polo titt som tätt.

Nu har polo-säsongen dragit i gång i Kalifornien och Harry har gått med i ett nytt lag, "Los Padres", som på söndagen spelade den sista matchen i turneringen som de också vann.

Söndagens match hölls på en exklusiv klubb i Santa Barbara, och det bjöds på gourmetmat, tjusiga drinkar och livemusik.

Meghans oväntade drag med Harry på lyxeventet

Självfallet var även Meghan på plats för att heja på sin man från läktaren, men hon hade ytterligare ett uppdrag under dagen.

Meghan var den som delade ut trofén till det vinnande laget – det vill säga, till sin make och hans lagspelare. Och då gjorde hon något oväntat.

Hon gav alla i laget en puss på vardera kind, förutom Harry som hon tog tag i och gav en lång kyss på munnen. Hennes röda läppstift kletade ut sig över deras läppar, något som de försökte dölja och begav sig snabbt därifrån.

Det är högst ovanligt att kungligheter visar up sin kärlek på det viset, då det bryter mot den kungliga etiketten – men Meghan och Harry har ju visat att de ofta går sin egna väg!

Meghans och Harrys intima kyss på polomatchen!

ISPY, GRHO

Foto: TT