Meghan Markle strålar igen – efter de tuffa veckorna

meghan markle strålar

Meghan ser gladare ut än någonsin. Nu är hon, Harry och Archie på plats i Kanada efter hela Megxit-affären. Och ett nytt liv kan börja.
Slå på ljud

Hertiginnan Meghan har haft några tuffa veckor, minst sagt. Hon och Harry var säkert förberedda på att deras Instagram-inlägg, där de avslöjade sina planer på att lämna det brittiska kungahuset, skulle bli en världsnyhet men att intresset skulle bli så här stort, så här pass länge, hade nog ingen räknat med.

Alla har haft en åsikt om den kungliga sortin och hovet har skickat ut flera pressmeddelandet, för att försöka reda ut fallet Megxit. Nu är förhandlingarna dock avslutade och Harry, Meghan och Archie befinner sig i en herrgård i Kanada. De har inte bara lämnat sina kungliga roller. De har även förflyttat sig från Buckingham Palace, rent geografiskt.

Meghans dök plötsligt upp – gladare än någonsin

Nu väntar ett nytt liv med egna karriärer, utan stöd från apanaget. Många tror att Harry och Meghan hädanefter kommer skapa sina varumärken genom sina sociala medier, utan inblandning från hovet. Hertiginnan har ju faktiskt redan visat sig i Kanada. Häromdagen besökte hon nämligen ett kvinnocenter inne i Vancouver.

“Kolla vem som drack te med oss i dag! Hertiginnan av Sussex, Meghan Markle, besökte oss i dag för att diskutera problem som kvinnor stöter på i samhället”, skriver kvinnojouren på Facebook.

Daily Mail har pratat med en av kvinnorna som jobbar på mottagningen.

– Hon frågade vilken sorts stöd som kvinnor behöver. Det var ett fint möte, säger kvinnan.

Slå på ljud

Meghan är en uttalad kämpe för kvinnors rättigheter. Hon har bland annat hållit tal i FN om sin hjärtefråga.

– Kvinnor behöver få en plats vid bordet, de behöver bjudas in till bordet och i vissa fall, när det inte händer, behöver de skapa ett eget bord, sa hon i talet, år 2015.

Och de här frågorna kommer Meghan, helt säkert, fortsätta att arbeta för. Även om hon inte kommer göra det i hovets regi.

Foto: TT