Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Meghan Markles hemliga texter – mörka tiden avslöjad

12 jun, 2023, 09:00 
Vendela Lönnqvist
Meghan Markles blogginlägg har släppts.
Meghan Markles blogginlägg har släppts.

Nu har Meghan Markles hemliga inlägg innan och under tiden hon träffade prins Harry avslöjats.

Annons

Innan Meghan Markle blev hertiginna levde hon bland annat ett liv som skådespelerska, med hennes mest kända roll som Rachel Zane i tv-serien "Suits".

På fritiden brukade hon också dela med sig av sitt liv och sina tankar i bloggen "The Tig", döpt efter hennes favoritrödvin Tignanello, som hon startade 2014.

Meghan Markle om tuffa skoltiden

I bloggen avslöjade hon allt möjligt – om skoltiden, dåliga vanor och ekonomiska problem.

”Mitt högstadium hade olika klickar: De vita tjejerna och de svarta tjejerna, filippinska tjejerna och latinatjejerna. Eftersom att jag har två ursprung så kände jag mig någonstans däremellan”, skrev hertiginnan i sin blogg.

För att slippa äta lunch ensam i skolmatsalen tog hon sig an varenda förening hon kunde medverka i. Det kunde vara allt mellan studentkåren eller franska språkklubben.

Meghan Markles dåliga vanor

I ett inlägg från januari 2016 berättar Meghan om de dåliga vanor hon bestämde sig för att ta tag i i form av nyårslöften. De var tre stycken – springa ett maraton, sluta svära och sluta bita på naglarna.

Annons

”Jag har de här sakerna som nyårslöfte varje år. Jag har inte sprungit maraton. Svärandet triggas av att jag känner mig överarbetad eller om jag känner mig fräck efter några drinkar."

Men hon bestämde sig för att vara snäll mot sig själv, och inte bli besviken om hon inte kunde upprätthålla löftena.

Därför slutade Meghan Markle blogga

2016 träffade hon sin prins Harry, och i takt med att relationen växte släcktes bloggen ned.

Meghan Markle och prins Harry.
Meghan Markle och prins Harry.

Samtidigt som hon och prins Harry inledde relationen firade Meghan sin födelsedag, som hon önskade skulle innefatta äventyr, överraskningar och "möjligheter att växa", skriver Daily Mail.

Annons

I ett inlägg samma år, några månader efter att hon träffade prins Harry, berättade hon i ett inlägg hur hon levt livet som karaktären i filmen "Lyckan, kärleken och meningen med livet".

Men det luxuösa livet hon de senaste åren levt tillsammans med sin familj har inte alltid varit verklighet för Meghan.

Meghan Markles ekonomiska problem

I bloggen skrev hon om stressen av att endast leva med endast 40 dollar på bankkontot.

”Jag kunde knappt boka en audition och min vänskapskrets var liten. Men även då så tog jag mig tid att fira mitt liv. Kanske handlade det om en pizza eller en flaska eller två av billigt vin med ett par vänner".

Och hon var noggrann med att låta alla känslor få ta plats:

”Eller så var det en dansfest i min lilla lägenhet eller en gråtstund för att få ur mig alla mina känslor tillsammans med mina nära och kära.”

Annons