Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Meghan: "Mina vänner varnade mig för att gifta mig med Harry"

22 okt, 2019, 19:00 
AvEmma Sanderberg
När Meghan träffade Harry var hennes vänner överlyckliga för hennes skull, men några varnade henne för att ta förhållandet vidare med den brittiska prinsen.
Annons

Meghan berättade nyligen i en intervju hur dåligt hon har mått på grund av all press och uppmärksamhet hon och Harry har fått det senaste året. I intervjun berättar hon också att hon inte var beredd på hur pass jobbigt det skulle vara.

– Det är svårt. Jag tror inte någon kan förstå hur det är och, för att vara ärlig, jag hade ingen aning, vilket förmodligen är svårt att tro. När jag träffade min nuvarande man var alla mina vänner överlyckliga för min skull för att jag var så glad, men mina vänner från Storbritannien sa “Jag är säker på att han är fantastisk, men du borde inte gifta dig med honom, för de brittiska tidningarna kommer förstöra ditt liv”, säger Meghan.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Meghan
Meghan, under bröllopet med Harry, den 19 maj 2018.

Meghan berättar vidare att hon inte alls förstod vad hennes brittiska vänner menade.

– Jag tänkte naivt att det inte verkade rimligt, jag är inte den som hamnar i tidningarna. Jag förstod det inte, säger hon.

“Gräset är alltid grönare på andra sidan”

Intervjuaren påpekar att många nog tänker att hon har en väldigt privilegierad position med rikedom och alla möjligheter som kommer med det.

– Gräset är alltid grönare på andra sidan. Men man har ingen aning, det är väldigt svårt att förstå hur det är. Som tur är har jag min bebis och min man och de är de bästa, säger Meghan.

Foto: TT

Annons