Meghan och Harry i kronprinsessan Victorias fotspår

Alla trodde att de mest skulle glassa runt kring sitt nya hus i Malibu – och så gjorde Meghan och prins Harry en Victoria!

Första bilderna på Meghan och Harry i Los Angeles har nått den brittiska pressen. Alla hade trott att vi skulle få se dem glassa runt i lyxiga Malibu…och så dök de i stället upp i ett helt annat sammanhang:

För i onsdags stod Meghan och Harry på trottoaren utanför detta vanliga bostadskomplex i L.A. Meghan har handskar och rätta sortens munskydd. Medan prins Harry nöjde sig med att täcka över näsan och munnen med en blå bomullsscarf. Och handskarna, ja dem spolade han helt.

Huset i Los Angeles dit Meghan och Harry kom med matlådor.

Här dök Meghan och Harry upp helt oväntat.

De hade varsin blå tygpåse dinglande från axeln. En påse som var fullpackad med matlådor för en vecka.

Ja, ni fattar. Världens mest kända par har helt enkelt gjort en Victoria: Ryckt in och jobbat för en välgörenhetsorganisation, som distribuerar matlådor i coronakrisens USA till dem som är gamla eller sjuka, eller av andra anledningar inte kan handla själva.

När Meghan och Harry gjorde en Victoria

kronprinsessan victoria stadsmissionen

Victoria åkte till Stadsmissionen, på Södermalm, för att dela ut matpaket.

I kronprinsessan Victorias fall var det Stadsmissionen i Stockholm som fick kunglig hjälp, medan Meghan och Harry var ute på uppdrag för Los Angeles-baserade Project Angel Food.

Angel Foods VD Richard Ayoub fick hjälp av Meghan och prins Harry.

Angel Foods VD Richard Ayoub fick kunglig hjälp!

Det är brittiska tidningen Daily Mail som har bilderna på paret, och de rapporterar att de hade en SUV med livvakter som rullade tätt bakom. Men uppför den här blåa trappan stegade de ensamma, på sitt mycket hedervärda och två dagar långa uppdrag.

Meghan och Harry på välgörenhetsuppdrag i Los Angeles

Brittiska medier skriver att livvakterna fick stanna på trottoaren när Meghan och Harry tog den här trappan upp.

Så ni kan ju tänka er chocken när de boende öppnade dörren – och insåg att det var Meghan och Harry som kom med matpaketen…

Meghan och Harry på hemligt välgörenhetsuppdrag!

På hemligt välgörenhetsuppdrag.

Foto: TT.