Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Meghan och Harry lämnar snart landet

04 sep, 2019, 18:00 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Meghan och prins Harry
Snart kommer hertigparet av Sussex att lämna Storbritannien med sin lille son Archie Harrison. Men var inte oroliga, det är inte för gott...
Annons

Som vi berättat tidigare så kommer prins Harry, makan Meghan och lille Archie Harrison att åka iväg på sin första officiella långresa tillsammans som familj inom kort.

Resan bär till Afrika, först till Sydafrika där Meghan och Archie kommer stanna medan prins Harry själv åker vidare till Malawi, Angola och Botswana.

Harry ser Afrika som ett andra hemland

Prins Harry skriver nu om den stundande resan på Instagram:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Om bara några få veckor ska vår familj åka iväg på vår första officiella tur till Afrika. En region som är som ett andra hemland för mig sedan tiotals år tillbaka. Vårt team har hjälpt oss att skapa ett spännande program som vi verkligen ser fram emot att dela med er.

prins Harry afrika

Vi får också veta vilka organisationer som hertigparet av Sussex stöder i Afrika, en kontinent som prins Harry själv beskriver som magnifik.

Annons

– På ett mer personligt plan ser jag verkligen fram emot att få presentera Sydafrika för min hustru och son. Vi ses alla inom kort! Skriver prinsen och undertecknar meddelandet med The Duke.

Paret flyger iväg till Afrika den 22 september och vi hoppas givetvis att kunna få fler bilder på lille Archie från deras resa. Det har ju inte varit allt för många fotografier vi fått på sonen sedan han föddes i maj i år.

Hjälper barn och ungdomar

Vi vet att prins Harry älskar att vara i Afrika han har också tillbringat en hel del tid där, i olika länder. Bland annat har prinsen startat upp sin egen välgörenhetsorganisation Sentebale som hjälper barn och ungdomar som drabbats av HIV.

Annons
Meghan händer

Paret har också besökt Botswana tillsammans under 2017 då de bland annat hjälpte till att skydda Afrikas elefanter. Vi ser här ovan en bild, från parets Instagram, på Meghans händer om en nedsövd elefants snabel.

Vi har också fått ett ytterligare ett inlägg som rör Sydafrika från prinsen och hans fru:

– Det är lättare att bryta ner och förstöra. Hjältarna är de som skapar fred och bygger upp, skrev prins Harry och Meghan på Instagram, fast citatet är inte deras utan kommer från Sydafrikas forne president tillika frihetskämpe Nelson Mandela.

harry meghan

De skriver vidare:

Annons

– Ni får ett starkt citat av oss att starta veckan med. Nelson Rolihlahla Mandela var en verklig ledare, en Sydafrikansk anti-apartheid revolutionär och en filantrop.

Foto: TT och hertigparet av Sussex/Instagram

Annons