Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Meghan och Harry rasar efter bilderna på Archie

24 jul, 2020, 14:00 
AvEmma Sanderberg
Meghan och Harry är hetare än någonsin.
Meghan och Harry fortsätter ha problem med paparazzis trots att de flyttat till andra sidan Atlanten. Nu stämmer paret en paparazzi som hittat en väg runt säkerhetsstaketet och tagit bilder på sonen Archie.
Annons
Drottning Elizabeths ord efter Harry och Meghans sortiBrand logo
Drottning Elizabeths ord efter Harry och Meghans sorti

Prins Harry, 35, Meghan, 38 och sonen Archie, 14 månader, hyr sedan en tid tillbaka en mångmiljonvilla i bergen ovanför Beverly Hills. I det gated community-området Beverly Ridge Estates bor de på hela 2000 kvadratmeter och delar på 12 badrum, så det finns gott om utrymme att springa och leka på för Archie. Enligt Us Weekly har dessutom Meghans mamma Doria Ragland flyttat in för att komma närmre sitt barnbarn.

Harry och Meghan stämmer paparazzis

Men allt är inte frid och fröjd i den flådiga villan. Häromdagen blev det känt att Meghan och Harry gemensamt lämnat in en stämningsansökan mot en paparazzi. För trots att paret varit noggranna med säkerheten kring huset och bland annat låtit bygga ett säkerhetsstaket för att förhindra paparazzis att fotografera med teleobjektiv, kan de inte skydda sig mot kameror från ovan.

Stämningen gäller paparazzis som flugit över huset med både drönare och helikopter som ska ha lyckats ta flera privata bilder på sonen Archie. I stämningsansökan har Harry och Meghan skrivit att de inte menar att de ska bli specialbehandlade utan enbart vill att deras privatliv respekteras, precis som alla andra.

Huset som Meghan och Harry bor i ligger ovanför Beverly Hills.
Huset som Meghan och Harry bor i ligger ovanför Beverly Hills.

De berättar också att det ibland sker så ofta som tre gånger per dag som drönare cirkulerar över huset. Utöver drönare och helikoptrar, har paparazzis dessutom klippt hål i säkerhetsstaket för att kunna fotografera familjen på avstånd.

Bilderna som tagits har försökts säljas för en stor summa pengar, där försäljaren påstår att de har tagit bilderna på Archie ute på gatan i Malibu. Även detta sätter sig Harry och Meghan emot och påpekar att de knappt vistats utanför villan sedan de flyttade till Los Angeles. Även detta skriver de om i stämningen och vill att saken uppmärksammas då paparazzis annars kan tjäna pengar på olagliga bilder tagna i deras privata hem.

Harry och Meghan lämnar kungahuset – detta har häntBrand logo
Harry och Meghan lämnar kungahuset – detta har hänt
Annons