Meghan och Harry visar upp Archie – efter alla spekulationer

Charles och Harry med Archie.

Hertigparet Meghan och Harry är ofta väldigt hemlighetsfulla när det gäller sonen Archie Harrison Mountbatten-Windsor, men idag visade de brittiska kungligheterna upp en bild från Archies dop.

Meghan Markle, 38, och prins Harry, 35, har ju fått en del kritik för att de varit väldigt hemliga med sin son Archie Harrison Mountbatten-Windsor, ända sedan han föddes den 6 maj i år. Men nu verkar det som att paret börjar öppna upp en aning. Idag lade nämligen makarna upp en grattishälsning till farfar Charles, som fyller 71 år dagen till ära, på sitt officiella Instagram-konto.

Bilden, som inte har publicerats förut, är från Archies dop och visar en prins Harry som kärleksfullt håller upp sin son, och en stolt farfar som beundrar barnbarnet.

Uppdateringen kommer en dag efter det att paret meddelat drottningen att de inte kommer att fira jul med henne och resten av den brittiska kungafamiljen på slottet Sandringham. Efter det turbulenta året behöver paret ladda batterierna, och från och med måndag kommer både Meghan och Harry att ta en sex veckor lång paus från alla kungliga uppdrag.

Meghans mamma Doria Ragland kommer att åka till London för att fira Thanksgiving enligt Daily Mail och trion kommer med allra största säkerhet att fira jul tillsammans i hertigparets hem i Windsor, Frogmore Cottage.

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning: