Meghan och Harrys nya lyxköp – se galna prislappen

Nya bilderna på Meghan och Harry i lyxbilen.

Meghan och Harry är uttalade förkämpar för klimatet och vill sprida kunskap och information om hur vi alla kan hjälpas åt att rädda vår planet. Men på hemmaplan är det inte alltid miljötänket kommer i första hand, så inte när de väljer blir.

Igår fångades paret på bild när de var ute och åkte tillsammans med Meghans mamma Doria Ragland i baksätet. De satt alla tre i en flådig Range Rover, som för vanliga dödliga lämnar hål i plånboken både vid inköp och varje gång man tankar.

Den exklusiva bensinslukaren går på upp emot 2 miljoner kronor som ny, så det är en nätt investering de har gjort tillsammans.

meghan harry

Meghan och Harry körde runt i Santa Barbara med sin lyxiga Range Rover.

CLTN, GGRE

Under måndagen kom den första trailern till den kommande intervjun med Oprah Winfrey, där Harry och Meghan ska tala ut om precis allt som har med deras kungliga liv att göra. Som man hör Oprah säga i videon ”det finns inga ämnen som är off limits”.

Meghan och Harry kritiseras – för sin timing

Nyheten om intervjun skapade stor uppmärksamhet i Storbritannien och många kungliga experter har sagt att hovet nu bör vara rädda för vad som kan komma att sägas i intervjun.

Tv-stjärnan Piers Morgan, som gjort sig känd för att gå i polemik med andra kändisar, anklagar Meghan och Harry för att vara hycklare när de å ena sidan vill fly uppmärksamheten, å andra sidan söker den.

"De har sysslat med en galen mediaturné som får deras krav på att bli lämnade i fred att framstå som störtlöjliga", skriver Piers i en krönika för Daily Mail.

Piers tycker också att timingen är extra illa vald. Harrys farfar, prins Philip, ligger nämligen inlagd på sjukhus sedan snart två veckor tillbaka.

"Att man gör allt detta när prins Philip är allvarligt sjuk är ärligt talat vidrigt", skriver Piers.