Meghan överraskar! Visar upp amerikanska hemmet i ny video

Meghan överraskar! Visar upp amerikanska hemmet i ny video

Meghan visar upp familjens nya hem! I en video från Kalifornien kan nu skymta det exklusiva vardagsrummet.
Avslöjat: Här är Harrys och Meghans lyxvilla – kolla in prislappen!
Slå på ljud

Meghan överraskade i säsongsfinalen av American Got Talent. Prins Harrys hustru skickade nämligen en videohälsning till sångaren Archie Williams, som satt fängslad, på felaktiga grundar, i 36 år. I videohälsningen kan man dessutom se en glimt av Harrys och Meghans nya hem!

Detaljerna i Meghans och Harrys vardagsrum

Meghan dök upp på skärmen från sitt hus, där hon satt på en soffa omgiven av kuddar, böcker och en vas med hortensior.

– Archie, vi är stolta över dig och vi hejar på dig, och vi kan inte vänta på att få se vad du kommer att göra i framtiden. Ha en fortsatt trevligt kväll, sa Meghan och log hjärtligt.

I hennes vardagsrum i Santa Barbara kunde man skymta exklusiva inredningsdetaljer. På bordet bakom henne ligger unika “coffe table”-böcker och man kan se att Meghan har valt ut “The black god father” skriven av Clarence Avant. En känd amerikansk entreprenör och filmproducent.

Andra dekorationer är det exklusiva och påkostade doftljuset på bordet. Doftljuset, med bokstäver, kommer från det franska parfymeriet Diptyque som säljer doftljus för omkring 2500 svenska kronor.

Prinsparets andra tv-inslag

Meghan och Harrys inredningen verkar va klassiskt med trendiga inslag. Tavlorna i bakgrunden verkar vara i linnen med abstrakt konst. Färgvalet på sofforna går i neutrala toner och kuddarna, med mönster, bryter av det sobra stilen.

Meghan och Harrys nya hem i Santa Barbara

Meghans tv- inslag på American Got Talent var parets andra framträdande på mindre än en vecka. Meghan och Harry verkar öka sannerligen öka i populäritet i USA. Tidigare i veckan publicerade de en video där de uppmanar amerikaner att rösta inför kommande det kommande valet.

Foto: TT