Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Meghan rasar mot gravidbilderna: "De har hackat!"

01 maj, 2020, 08:00 
Meghan Markle har tröttnat på den brittiska pressen.Nu ryter hon ifrån – på allvar.
Annons
Harry och Meghan lämnar kungahuset – detta har häntBrand logo
Harry och Meghan lämnar kungahuset – detta har hänt

Meghan Markle och prins Harry gillar inte den brittiska tabloidpressen. Det har framgått med all önskvärd tydlighet den senaste tiden.

De har brutit med fyra av Storbritanniens största tidningar – allt för att de upplever sig smutskastade av pressen.

Meghan Markle rasar mot bilderna på Archie

Meghan är inte nöjd med den brittiska pressen.
08/03/2019. London, United Kingdom: Meghan Markle, The Duchess of Sussex takes part in a panel discussion in London, convened by the Queen’s Commonwealth Trust to mark International Women’s Day (i-Images / Polaris)

Nu har en vän fått ta del av Meghans ilska, rapporterar Daily Mail.

– Meghan har sagt att när hon bodde i England blev hon mobbad av medierna nonstop och Harry visste att han var tvungen att göra något dramatiskt för att skydda henne och familjen, säger vännen till tidningen.

Meghan märkte bland annat av detta när hon var gravid med Archie.

– Hon sa att hon blev orättvist behandlad och att alla hackade på allt hon gjorde, inklusive när de tyckte att hon tog på sin mage för mycket när hon var gravid, säger vännen.

Annons

Blev skärskådad som gravid

Faktum är att Daily Mail själva skrev flera artiklar om Meghan och hennes vana att ta på sin gravidmage. Meghans beteende, som nog framstod som normalt för de flesta, blev skärskådat upprepade gånger.

“Det är en fråga som fått hela landet att snacka: Gör hon det på grund av stolthet, fåfänga, skådespelar hon – eller är det en new age-ig anknytningsmetod?”, skrev Daily Mail i en artikel 2019.

I samma artikel citerades Jo Elvin, redaktör på skvallertidningen You. Hon hade väldigt starka åsikter om Meghans hand på magen.

– Det känns väldigt konstlat, “redo för fotografering”-aktigt. Meghan borde tona ner det här med att vilja framstå som världens enda gravida kvinna, sa Jo då.

Annons