Meghan stoppas – står nu helt maktlös!

Meghan pekas ut som oförskämd i ny bok.
Meghan Markle hade stora planer för sommaren. De har nu gått helt om intet.
Annons

Meghan Markle och prins Harry har inte kunnat missa utvecklingen. Coronaviruset har slagit hårt mot Storbritannien. För några veckor sedan gick landet om Italien i tabellen över vilket europeiskt land där flest personer avlidit i sviterna av covid-19. I skrivande stund ligger antalet döda på nästan 33 000 människor.

Annons

Nu har landets hälsominister Matt Hancock kommit med ett tydligt besked, som kommer att påverka Meghan och Harry högst påtagligt.

Annons

Meghan Markle stoppas – efter beslut från regeringen

Meghan pekas ut som oförskämd i ny bok.
Meghans plan har gått om intet.

Matt sa i tv-programmet This Morning att resor in och ut från Storbritannien kommer att vara behäftade med starka restriktioner, även under sommaren.

– Slutsatsen är att det är högst otroligt att stora utlandssemestrar kommer att vara möjliga i sommar. Det är bara ett faktum, säger Matt.

För Meghan och Harry innebär detta att en efterlängtad återförening är inställd. De har nämligen blivit inbjudna till drottning Elizabeths ägor på Balmoral i Skottland i sommar.

“Det här gör att det är väldigt osannolikt att hertigen och hertiginnan av Sussex kommer att återvända till Storbritannien för att träffa hans farmor. Paret skulle behöva genomlida två veckors isolering om de gjorde det, om man utgår från regeringens planer”, skriver hovkorrespondenten Rebecca Taylor.

Annons

Stort bakslag även för Elizabeth

För drottning Elizabeth är detta ett dubbelt bakslag. Inte nog med att hon inte får chansen att träffa Meghan och Harry, och därmed kunna reparera en relation som utsatts för hårda prövningar på sista tiden.

Hon blir dessutom återigen bestulen på möjligheten att träffa sitt barnbarnsbarn Archie – som hon inte sett på ett helt år! Ett tufft besked för alla inblandade alltså.

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

12 kommentarer till “Meghan stoppas – står nu helt maktlös!”

 1. Birthe Vejrum skriver: 13 maj, 2020

  Og således en aldeles overdramatiseret overskrift, som om det er Meghan personligt regeringen stopper. 🙁


 2. josefin skriver: 13 maj, 2020

  Nàja, de kan säkert flya in med privatplan, eller om sà skulle vara fallet –svàrt att se problemet m isolering pà balmoral. Detta ár väl knappast paret som handlar sin mat i den lokala butiken oavsett virus eller icke-virus.


 3. Majvor Karlsson skriver: 13 maj, 2020

  Varför är rubriken Megan Markle stoppas???? Det handlar om restrektioner, på grund av Covid-19, som gäller alla, även kungafamiljer. Nu låter det på rubriken som Hertiginnan av Sussex stoppas från att göra något hon tänkt sig, något som inte anses lämpligt.


 4. HMA skriver: 13 maj, 2020

  Ja, eller också tar de sig tiden med 14 dgrs karantän, så betungande kan inte det vara – och åren går….

  Frågan är väl bara vad det engelska folket skulle säga om de damp ner i ett privatplan på Balmoral (!) Inte lätt att vara kunglig.. 😉


 5. Inabeaglepack.dk skriver: 13 maj, 2020

  Elizabeth skal slet ikke til Balmoral – hun forbliver i isolation på Windsor slot.

  Stop nu med alle de Meghan historier – vi er ikke interesseret i dem!


  1. Ulla Lundell skriver: 14 maj, 2020

   Håller med Majvor och Ina

   Ulla


 6. Elna skriver: 14 maj, 2020

  Ina
  Håller med sluta med alla trakasserier av Meghan. Hon är inte kunglig.


 7. Eva M skriver: 14 maj, 2020

  Prince Charles är på Balmoral drottningen på Windsor. Drottningen träffade bara Archie ett fåtal ggr när han bodde i England trots närheten.


 8. Anna skriver: 14 maj, 2020

  Hur vet ni att QEII vill reparera relationen med H och M…? Håller f ö med övriga kommentarer: sluta skriva om detta par nu, de är helt ointressanta.


  1. Bea skriver: 14 maj, 2020

   Anna, varför kommenterar du om du tycker att ämnet är ointressant?


 9. Anni skriver: 14 maj, 2020

  Åsiktsfrihet råder även här.
  Sedan tror jag knappast att Meghan läser denna lilla spalt, att hon skulle känna sig trakasserad av våra åsikter håller jag för omöjligt.😩


 10. Rosa Marie skriver: 14 maj, 2020

  Her ser man et eksempel på det upraktiske i det liv, de har valgt, men de har valgt det og må tage konsekvenserne, omend 14 dages karantæne under de vilkår, de ville have, nok skulle være til at holde ud. Kan de ikke finde ud af at udfylde den tid (ikke få tiden til at gå!), har de større problemer end som så.
  At de ikke har sørget for, at deres søn møder sin oldemor, er ubegribeligt – generelt, men ikke mindre, når det nu er denne særlige oldemor, der er tale om. Muligt har der været spændinger Sussex-parret og dronningen imellem, men det må de sætte sig ud over som ansvarsbevidste og gode forældre.
  Jeg er tilbøjelig til at være enig med andre: H & M ønsker at leve en almindelig tilværelse (hvilket deres nye bolig klart afspejler) og de ønsker at være anonyme – lad dem være det! De er ret beset ikke særligt interessante i sig selv – men det kan de naturligvis vise sig at være, eller blive, når de går i gang med deres humanitære arbejde. Mest overbevisende vil den del være, hvis den langt overvejende foregår diskret og uden at der skal slåes på tromme for virksomheden. Opmærksomhed kan naturligvis fremme vigtige kontakter, forhåbentlig kan den del, den opmærksomhedsrelaterede, dog holdes på et minimum.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons
Annons
Annons
Laddar