Meghan stoppas – står nu helt maktlös!

Meghan pekas ut som oförskämd i ny bok.

Meghan Markle hade stora planer för sommaren.De har nu gått helt om intet.

Meghan Markle och prins Harry har inte kunnat missa utvecklingen. Coronaviruset har slagit hårt mot Storbritannien. För några veckor sedan gick landet om Italien i tabellen över vilket europeiskt land där flest personer avlidit i sviterna av covid-19. I skrivande stund ligger antalet döda på nästan 33 000 människor.

Nu har landets hälsominister Matt Hancock kommit med ett tydligt besked, som kommer att påverka Meghan och Harry högst påtagligt.

Meghan Markle stoppas – efter beslut från regeringen

Meghan pekas ut som oförskämd i ny bok.

Meghans plan har gått om intet.

Matt sa i tv-programmet This Morning att resor in och ut från Storbritannien kommer att vara behäftade med starka restriktioner, även under sommaren.

– Slutsatsen är att det är högst otroligt att stora utlandssemestrar kommer att vara möjliga i sommar. Det är bara ett faktum, säger Matt.

För Meghan och Harry innebär detta att en efterlängtad återförening är inställd. De har nämligen blivit inbjudna till drottning Elizabeths ägor på Balmoral i Skottland i sommar.

“Det här gör att det är väldigt osannolikt att hertigen och hertiginnan av Sussex kommer att återvända till Storbritannien för att träffa hans farmor. Paret skulle behöva genomlida två veckors isolering om de gjorde det, om man utgår från regeringens planer”, skriver hovkorrespondenten Rebecca Taylor.

Stort bakslag även för Elizabeth

För drottning Elizabeth är detta ett dubbelt bakslag. Inte nog med att hon inte får chansen att träffa Meghan och Harry, och därmed kunna reparera en relation som utsatts för hårda prövningar på sista tiden.

Hon blir dessutom återigen bestulen på möjligheten att träffa sitt barnbarnsbarn Archie – som hon inte sett på ett helt år! Ett tufft besked för alla inblandade alltså.