Meghans lidande fångades på bild – nu erkänner hon sanningen

Meghans lidande fångades på bild – nu erkänner hon sanningen

I oktober förra året fick hertiginnan av Sussex många att reagera när hon erkände att hon "inte var okej" i ett TV-framträdande. Meghan avslöjar nu hur hon egentligen mår.
Drottning Elizabeths ord efter Harry och Meghans sorti
Slå på ljud

Meghan Markle har avslöjat vad som hände bakom kulisserna, när hon med tårarna i halsen erkände att hon var "inte okej", i en intervju föra året.

Meghan berättar om känslostormen bakom kulisserna

Prinsparet gästade nyligen podcasten "Teenager Therapy" i helgen, där öppnade Meghan upp sig om den omtalade intervjun.

När en av podcastvärdarna frågade Meghan om hennes gåtfulla svar berättade hon:

– Jag tänkte inte på svaret. Jag svarade bara ärligt eftersom jag befann mig i ett ögonblick av sårbarhet. Jag var en mamma med en fyra och en halv månaders bebis, och vi var väldigt trötta.

– I slutet av intervjun när journalisten frågade om jag var okej, insåg jag inte att mitt svar skulle fånga upp ett sånt intresse för världen. För jag svarade bara ärligt.

Harry, Meghan och Archie i Sydafrika 2019.

DPPA

Prins Harry och Meghan berättar om den intensiva turnén

Prins Harry berättade att Meghan hade fullt upp med att amma Archie, som var endast några månader när han var med på föräldrarnas turné.

– Det var som att springa marathon. Mellan varje officiella uppdrag sprang jag till tillbaka för att se till att vår son fick mat, berättar Meghan.

Meghan berättade att idag mår hon mycket bättre, och njuter av sitt nya liv i Kalifornien min sin man prins Harry och deras son Archie.

– Ett år senare skulle jag säga: Ja jag mår bra, sa Meghan i podcasten.

Harry och Meghan i Sydafrika 2019

COURTNEY AFRICA

Foto: TT