Meghan tvingas berätta sanningen om Elizabeth – avslöjas av hemliga avtalet

Nu kommer det alla väntat på – Meghan och Harrys första karriärdrag sedan de flyttade till USA.

Det har varit många frågetecken kring hur Meghan och Harry ska tjäna sitt uppehälle nu när de lämnat det brittiska kungahuset, och nu ser de ut att ha gjort sitt första större karriärdrag sedan flytten över atlanten.

Tidningen The Sun rapporterar nämligen att paret har skrivit kontrakt med samma agentur som giganter som Serena Williams och paret Obama, Harry Walker Agency. Agenturens affärsidé är att anordna föreläsningar med några av världens mest eftertraktade talare. Kunderna kan vara privata företag eller organisationer, och de betalar skyhöga summor för varje föredrag.

Att hålla föredrag är en lukrativ bransch i USA och Harry Walker Agency har riktat in sig på att kunna erbjuda de allra mest eftertraktade talarna till sina kunder, och att värva Harry och Meghan till sitt utbud är ännu en fjäder i hatten för byrån.

Meghan och Harry på samma nivå som Obama

Enligt PR-experten Mike Borkowski kan det eftertraktade paret komma upp i summor som så mycket som en miljon pund i arvode per framträdande, drygt tio miljoner kronor.

– Jag är förvånad att de inte har gjort det här ännu tidigare. Det kommer vara en av deras största inkomstkällor. De kommer göra rent hus, de är där uppe på samma nivå som paret Obama, säger Borkowski till The Sun.

Meghan och Harry måste försörja sig själva – nu har de tagit första steget.

Meghan och Harry måste försörja sig själva – nu har de tagit första steget.

Han fortsätter med att säga att Meghan och Harry mycket väl kan komma att bli miljardärer om några år ifall de jobbar för det, men höjer ett varningens finger.

– Varje gång de har ett föredrag kommer det förstärka deras närvaro utanför hovet, och ge dem en plattform att ta ställning vilket kommer hamna på nyheterna. Jag tror att det kungliga hovet kommer ta emot det här beskedet med viss bävan, för det är utanför deras kontroll.

Kommer drottningen vara nervös över vad de har att säga?

Kommer drottningen vara nervös över vad de har att säga?

Kommer behöva prata om Elizabeth

Vad de ska prata om är än så länge oklart, LA Times skriver att det kommer handla om rasism, jämställdhet, mental hälsa och klimatet, men inte kungafamiljen.

Det finns dock de som är kritiska till den hållningen.

– Ingen kommer vilja betala en halv miljon dollar för att höra dem snacka om jämställdhet och klimat. De kommer definitivt behöva berätta några historier om kungafamiljen, skriver Ingrid Seward, chefredaktör för Majesty mag.

Foto: TT