Meghan väljer bort drottningen – för mamma

Meghan väljer bort drottningen – för mamma
Meghan Markle och prins Harry meddelade tidigare att de inte kommer att närvara vid det traditionsenliga julfirandet i Sandringham. Istället kommer de att fira jul tillsammans med Meghans mamma, Doria Ragland.
Annons

Meghan Markle och prins Harry chockade alla när de meddelade drottningen att de och sonen Archie inte kommer att delta i julfirandet i Sandringham. Istället kommer de att ha ett eget julfirande tillsammans med Meghans mamma, Doria Ragland. Paret har, med start från idag, också ett sex veckor långt uppehåll från kungliga uppdrag.

Annons

– Hertigen och hertiginnan ser fram emot långledigt med familjen i slutet av månaden. Efter två jular på Sandringham kommer de kungliga högheterna tillbringa julhelgen i år, som en ny familj, tillsammans med hertiginnans mor Doria Ragland, sade en presstalesperson för hertigparet.

Annons

Beslutet att inte fira jul på Sandringham var kanske egentligen inte så förvånande, då både Harry och Meghan talat ut om hur hårt de drabbats av den negativa rapporteringen i brittisk media och därför kände att de behövde ta en paus för att umgås med familjen. I dokumentären “Harry & Meghan: An african journey” talade Meghan ut med journalisten Tom Bradby om hur hon, som nybliven mamma, påverkats av pressuppbådet:

– Varje kvinna, särskilt när de är gravida, är sårbara. Så det blev riktigt utmanande. Och när du har en nyfödd, du vet. Speciellt som kvinna – det är mycket. Så att addera det på toppen av allt, bara att försöka vara en nybliven mamma eller nygift. Det är… ja… och tack för att du frågade, för det är inte många som har frågat ifall jag är okej. Men det är en väldigt verklig sak att gå igenom bakom kulisserna.

Annons

Tom Brady frågade då ifall det går att säga att Meghan Markle ”inte är okej”, som i ”att det verkligen har varit en kamp” varpå Meghan svararde med ett tydligt ja.

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons
Annons
Annons
Laddar