Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Meghans babyprat med Beyonce

15 jul, 2019, 16:30 
Agneta Nisbeth
Meghan Beyonce
Vilket möte det blev mellan hertiginnan Meghan och popdrottningen Beyonce – med babyprat för hela slanten!
Annons

Vilket spännande möte det blev när prins Harry och Meghan kom till galapremiären av Lejonkungen i London. Hertigparet av Sussex hade nämligen valt att lämna baby Archie hemma med familjens nanny för att gå ut på sitt första stora kvällsevenemang sedan de blivit föräldrar.

Träffade stjärnorna från filmen

Prinsen och hans hustru Meghan fick då chansen att träffa några av stjärnorna bakom rösterna i filmen, bland annat Elton John och Queen B, alltså superstjärnan Beyonce Knowles som kom till premiären make sin make Jay-Z.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Meghan prins Harry

Som ni kanske minns hade Beyonce valt att ta med en bild på hertiginnan Meghan i full kunglig mundering under Brit Awards-galan tidigare i år. Något som blev väldigt uppskattat av publiken, men sångerskan hade ännu inte träffat hertiginnan live, förrän just denna kväll.

Annons

Beyonce fick en kram av Meghan

Beyonce – som har rollen som Nala i filmen och hennes man Jay-Z kom faktiskt till biografen efter kungligheterna. De ställde sig sedan upp på rad tillsammans med de andra skådespelarna för att skaka hand med prinsen och hans hustru.

Beyonce

För nu var det dags för mötet alla väntat på, då Meghan mötte Beyonce. Hertiginnan gav stjärnan en varm kram istället för bara ta i hand.

Det dröjde heller inte länge innan de började prata med varandra, de kom genast in på ämnet barn och föräldraskap.

Annons

– Din baby är så underbar, vi älskar er alla så mycket, utbrast Beyonce så fort hon sagt hej och fått en varm kram av hertiginnan.

Prins Harry frågade sedan det musikaliska paret om de hade med sig sina barn till London, men de fick då till svar att de snällt fått stanna hemma denna gång.

– Vi kan tyvärr inte ta med dem på alla resor, men de skulle verkligen älskat att vara med här idag, sa Beyonce till prinsen.

Därefter gav Jay-Z ett råd till de nyblivna föräldrarna:

Annons

– Hitta alltid till över för er själva, utan barnen, det är det bästa råd jag kan ge er.

Meghan Harry Beyonce

Företaget bakom filmen Lejonkungen, Disney, hade givetvis fått betala en del att få dylik kunglig uppmärksamhet. De hade donerat 1,5 miljoner dollar till välgörenhetsorganisationen Lion Recovery Fund, ett ämne som ligger prins Harry mycket varmt om hjärtat.

Disney har också satsat pengar i ett nytt initiativ som kommer att avslöjas senare i höst då mer info kommer om hertigparet av Sussex nya resa till Afrika.

Annons
prins Harry och Meghan

Hela familjen kommer under hösten, exakta dagar är inte offentliga än, att besöka Sydafrika tillsammans. Prins Harry ska därefter ensam resa över till Angola, Malawi och Botswana medan Meghan och Archie stannar kvar i Sydafrika.

Elton John och Meghan

Vi kan väl avsluta med de ord som Elton John viskade i Meghans öra men som ändå uppsnappades av fotograferna under premiärkvällen.

– Du kommer klara dig bra, sa Elton.

– Jag försöker, svarade Meghan.

Sedan pratade hon lite med Pharrell Williams som sa att han håller på paret och förstår de arbetar hårt. Då svarade Meghan bara:

–Tack så mycket, de gör de inte lätt för mig.

 

Foto: TT

Annons