Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Meghans glädjebesked – avslöjar detaljen om sonen i nya uttalandet

04 maj, 2021, 15:39 

Meghan har kommit med ännu en nyhet, mitt under graviditeten.

Annons
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 17?Brand logo
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 17?

Meghan Markle har alltid varit en kvinna med många strängar på sin lyra och nu går hon i prinsessan Madeleines fotspår och lägger till ”författare” på sitt cv.

Under tisdagen avslöjades det nämligen att Meghan har skrivit en barnbok som ska ges ut på det väletablerade förlaget Random House. I ett pressmeddelande från förlaget kan vi läsa ett uttalande från Meghan.

Boken kommer heta The Bench, ”bänken” på svenska, och handlar om en pappas relation till sitt barn, sett ur mammans ögon.

”The Bench började som en dikt jag skrev till min make på fars dag, månaden efter att Archie föddes. Den dikten blev till den här historien.” säger Meghan i pressmeddelandet.

Illustratör till boken är den prisbelönta Christian Robinson.

”Christian skapade vackra och eteriska illustrationer i akvarell som fångar den värme, glädje och tröst som finns i relationen mellan fäder och söner från alla delar av livet. Den här representationen var extra viktig för mig, Christian och jag jobbade mycket nära för att gestalta detta speciella band genom et inkluderande perspektiv.” säger Meghan även.

Annons