Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Meghans beslut – påverkade cancersjuka Kate

20 jun, 2024, 06:00 
Victoria Morand
Här tar Meghan beslutet som går ut över Kate.
Annons
Prins Williams avslöjande ord om prinsessan CharlotteBrand logo
Prins Williams avslöjande ord om prinsessan Charlotte

Förra helgen hölls den årliga militära ceremonin i England – nämligen Trooping the color.

Vid eventet brukar samtliga medlemmar från den brittiska kungafamiljen delta, men i år har det varit osäkert gällande prinsessan Kate och hennes cancer, skulle hon orka dyka upp?

Men nog var det många leenden och jubel i flera brittiska hem när Kate steg ut på den kungliga balkongen och visade upp sig själv för det engelska folket. Sammankomsten var minst sagt efterlängtad.

Annons

Lyckans dag höll dock på att bli turbulent, när en viss annan familjemedlem gjorde ett oväntat beslut.

Harry & Meghan.Emmanuel Osodi

Skulle stjäla showen från Kate

Prinsessans återkomst skapade rubriker i hela världen och en annan som ville skapa rubriker var Kates svägerska, Meghan Markle.

Bara timmar innan Trooping the Color annonserade Meghans varumärke American Riviera Orchard nya produkter - hallonsylt och hundkex.

Meghan ska ha skickat ut produkterna till flera inflytelserika personer, som enligt Bild snabbt tog sig till sociala medier för att marknadsföra produkterna – ett tappert försök till att stjäla showen!

Annons
Hela familjen samlad under militärceremonin.2024 i-Images

Kan ha varit riktat

"Meghan skulle stjäla showen från Kate", skriver den tyska tidningen och hävdar samtidigt att Meghan Markle ville ha uppmärksamheten riktad mot sig själv, eftersom hon påstås inte vara särskilt förtjust i Kate.

Att det är en frostig stämningen mellan William, Kate, Harry och Meghan går helt enkelt inte att dölja. Kvartetten ska ha varit väldigt nära vänner när Meghan först kom in i familjen, men de senaste åren har de inte setts tillsammans.

Annons

Om isfronten mellan paren någonsin kommer att tina är svårt att säga.

Bild: TT

Annons