Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Meghans bittra reaktion – nobbad från Obamas 60-årsparty

12 aug, 2021, 15:00 
Det hölls i helgen. Och det var årets party, i alla fall för hertiginnan Meghan, 40. Det bittra var att hon inte blev bjuden.
Annons
7 saker du inte visste om Meghan MarkleBrand logo
7 saker du inte visste om Meghan Markle

USA:s ex-president Barack Obama firade sin 60-årsdag med en storslagen fest hemma i sin jättevilla på ön Martha's Vineyard, ett New England-paradis fem timmar med bil från New York.

Det var vegansk meny och Barack släppte loss på dansgolvet, i vad som beskrivs som ”pappadans”. Helikoptrarna och privatjeten gick skytteltrafik. Barack och Michelle bjöd Beyonce. Och Meghans bästisar George och Amal Clooney. Samt Oprahs Winfrey-väninnan Gayle King, Tom Hanks, Steven Spielberg, Chrissy Teigen och John Legend samt en hel drös andra celebriteter.

Men inte Meghan och Harry.

Barack Obama Michelle Obama 60 år födelsedagsfest 60-årsfest
Värdparet Barack och Michelle.

Tackade de kanske nej? De har en två månader gammal dotter. Och Martha's Vineyard ligger ändå hela 300 mil från deras hem i Montecito.

Annons

Nej, inte om man ska tro hovexperten Angela Levin. Hon säger till The Sun att Meghan och Harry aldrig ens var påtänkta – inte ens innan Barack och Michelle bantade den 475 personer biffiga gästlistan av pandemiskäl.

En riktigt bitter besvikelse, särskilt för Meghan och prins Harry som så ofta och gärna lyft fram sin vänskap med just Barack och Michelle.

Harry och Barack. Those were the days.

Foto: TT.

Annons