Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Meghans comeback efter långa tystnaden – känslosamma orden på scenen

17 maj, 2023, 19:30 

Efter en lång tids tystnad klev Meghan Markle tillbaka ut i rampljuset på tisdagen.

Annons
Prins Harry utfryst inför alla: ”Hjärtskärande”Brand logo
Prins Harry utfryst inför alla: ”Hjärtskärande”

Efter några stormiga månader där prins Harrys och Meghan Markles namn var på allas läppar valde Meghan att ta ett steg tillbaka från rampljuset.

Efter att den omtalade Netflixdokumentären hade premiär så valde hon att ligga lågt – och har endast synts till ett fåtal gånger under det senaste halvåret.

Harry däremot har synts till betydligt mer. Bland annat under domstolsförhandlingarna mot tidningen Daily Mail i London, samt under kung Charles kröning.

Annons
Harry var på plats vid sin fars kröning i London.

Därför har Meghan Markle valt att ligga lågt

Under kröningen lös Meghan med sin frånvaro. En av anledningarna till att hon stannat hemma i familjens hem i Kalifornien var att sonen Archies födelsedag sammanföll på samma dag.

Enligt The Telegraph är det ett medvetet val av Meghan att hålla sig borta från det kungliga rampljuset.

Annons

Istället fokuserar hon på sitt arbete – bland annat med prisbelönta podcasten Archetypes, och även livet som tvåbarnsmamma.

Meghan har tagit ett steg tillbaka från rampljuset.

Meghans comeback efter tystnaden – känslosamma orden på scenen

Men nu tar den tidigare skådespelerskan ett steg ut i rampljuset igen.

På tisdagskvällen närvarade hon nämligen vid galan "Ms. Foundation 2023" i New York, tillsammans med maken Harry och hennes mamma Doria Ragland.

Meghan var på plats med sin make och mamma.

Under galan tilldelades Meghan ett pris som en av årets "Kvinnor med vision" för hennes engagemang för att stärka kvinnor och flickor världen över, rapporterar People.

Annons

När hon tog emot priset på scenen höll Meghan ett känslosamt tal, där hon bland annat tackade sin vän och förebild Gloria Steinem.

"Tack för den inspiration du är, för ditt mentorskap, dina kloka råd, din utomordentligt fräcka humor och för din otroliga vänskap", sa hon bland annat.

Annons