Meghans exmake ska bli pappa!

Meghans exmake väntar barn.

Hertiginnan Meghans exmake Trevor Engelson ska bli pappa. Han har avslöjat att hustrun Tracey Kurland väntar barn.

Meghan Markles exmake, filmproducenten Trevor Engelson, väntar barn tillsammans med sin hustru Tracey Kurland. Han avslöjade nyheten via Instagram, något som sajten Daily Mail rapporterat.

“Framtida årets mamma, och tjejens pappa är ute på djupt vatten! Bästa saken jag någonsin producerat, inget snack. Lilla tjejen, jag är så taggad på att se dig i september”, skriver Engelson i bildtexten på Instagram. På bilden syns paret, iklädda masker, med leende ögon. Engelson har handen på Kurlands mage och bilden är platstaggad från Los Angeles – Harry och Meghans nya bostadsort.

Om ett par veckor, den 19 maj, är det ett år sedan Harry och Meghan knöt äktenskapets band i St George’s Chapel. För Harry ringde kyrkklockorna för första gången medan Meghan hade hört dem förut. Även om hennes första bröllopet inte alls var lika pampigt som den kungliga ceremonin i London.

Meghans och Trevors äktenskap höll bara i två år

Det var mellan år 2011 och 2013 som Meghan var gift med Engelson. Paret hade då varit ett par i sju år men efter bröllopet i Jamaica gled de ifrån varandra. Och tydligen var det avståndet som var boven i dramat. Kort efter att paret hade blivit man och hustru fick Meghan nämligen en roll i tv-serien Suits. Hon började tillbringa mer och mer tid i Toronto medan Trevor stannade kvar i Los Angeles. Ryktet säger att äktenskapet fick ett så abrupt slut att Meghan skickade tillbaka sin förlovnings- och vigselring via post.

trevor engelson meghan markle bröllop

Meghan Markle och Trevor Engelson då det begav sig.

Men nu har alltså Trevor hittat kärleken på nytt. I juni 2018 friade han till flickvännen Tracey Kurland och förra året stod bröllopet i Montecito i Kalifornien. Festen ägde rum på det femstjärniga lyxhotellet Rosewood Miramar Beach, som var vackert dekorerat med ljusslingor och stora blomkransar. Tracey kommer från en välbärgad familj och arbetar som dietist – men menyn bestod inte alls av gröna drycker och blomkålshuvuden. Nej, istället bjöds det på pommes frites, hamburgare och ostron!

Foto: TT