Meghans fina hyllning till familjen

Meghan

Meghan lämnade prins Harry och lille Archie för att resa över till New York. Men familjen fanns ändå i hennes tankar - och om halsen...

Prins Harry fick under några dagar ensamt ansvar över sonen Archie Harrison, för mamma Meghan ville nämligen åka över till USA under några dagar, för att titta på tennisturneringen US Open och väninnan Serena Williams finalmatch.

Archie stannade hos pappa

Meghan ville inte ta med sig lille Archie, så han fick istället stanna hemma med pappa prins Harry och familjens nanny som givetvis också bor hemma hos hertigparet av Sussex.

Meghan

Meghan tog dock reguljär-flyg till New York denna gång. Inte privatplan som hon och prins Harry gjort tidigare i sommar och blivit väldigt kritiserade för. Med sig hade hon bara sina livvakter. Denna resa var säkert också anledningen till att Meghan, Harry och Archie tackade nej till inbjudan att besöka drottning Elizabeth på Balmoral över helgen. Svårt att vara på två ställen samtidigt…

Meghan

Så istället för te med drottningen blev det tennis i New York. Visserligen gick det inte så bra för Serena som förlorade till slut mot Bianca Andrescu. Men Meghan såg i alla fall ut att ha det mycket trevligt på läktaren där hon bland annat satt i närheten av Vogues chefredaktör Anna Wintour.

Meghan Anna Wintour

Hertiginnan av Sussexs hår var betydligt länge än när vi såg henne senast, men Meghan har nog skaffat Extensions – för riktigt så fort växer nog inte någons hår. Snyggt var det i alla fall.

Yoga mot jetlag

Vi vet också att hertiginnan av Sussex hade besökt en yogastudio Modo Yoga på Manhattaen precis efter att hon anlänt. Kanske ett bra sätt att hjälpa till mot eventuell jetlag?

Meghan

Nii ser det kanske inte så väldigt bra här på bilderna, men flera tidningar berättar nu om Meghans nya smycken om bar om halsen. Två små guldmedaljonger med var sin diamant och bokstav på, ett H för Harry och ett A för Archie. Smycket, Dog Tag Pendant som bland annat finns att köpa här, kostar från lite över 2600 kronor styck.

Resa till Afrika

Snart väntar en ny flygresa för Meghan, om mindre än två veckor kommer prins Harry och Meghan samt Archie åka över till Sydafrika på ett officiellt besök. Prins Harry kommer även att ensam besöka Namibia, Botswana och Angola.

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning: