Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Meghans förvandling – efter smusslandet med Archie

29 okt, 2019, 18:00 
AvEmma Sanderberg
Meghans förvandling efter mammaledigheten går inte att ta miste på. Från dyra designklänningar till överkomliga priser, från glittrande diamanter till knappt några smycken alls. En väl uttänkt strategi, tror kändisstylisten.
Annons
Det här är Meghan MarkleBrand logo
Det här är Meghan Markle

När Meghan introducerades till den brittiska kungafamiljen bar hon alltid exklusiva designerplagg med dyrbara diamanter till. Hon bar dessutom aldrig samma plagg offentligt mer än en gång.

När hon visade sig första gången med prins Harry, kostade hennes outfit runt 260 000 svenska kronor, och bröllopsklänningen landade på hela 2 miljoner svenska kronor. Meghan hyllades verkligen för sin stilsäkra garderob och det fortsatte inte minst under graviditeten.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Meghan
Meghans bröllopsklänning kostade 2 miljoner svenska kronor.

Men den senaste tiden har något förändras. Efter att Meghans och Harrys son Archie Harrison kom till världen har Meghan plötsligt ändrat stil. När Meghan dök upp efter mammaledigheten var det en helt annan prislapp på kläderna. Vid ett framträdande i september bar hertiginnan en dräkt värd 1 000 kronor, och nyligen dök hon upp i en annan för 1 300 kronor.

Annons

Meghans nya klädstil är en strategi

Det är inte bara prislappen som har ändrats, utan också hennes stil. Förut bar hon alltid smycken, men nu syns hon knappt i några alls. Enligt kändisstylisten Anthony McGrath är det hela en strategi.

Meghan
När Meghan var med vid en ceremoni nyligen bar hon en klänning för 1500 svenska kronor.

– När det kommer till kungligt mode är det Meghan och Kate väljer att bära nästintill alltid medvetet, och Meghans val att vara mer nedtonad och släppa dyra plagg till förmån för mer blygsamma outfits är högst troligt medvetet, säger han till brittiska tidningen Daily Mail och fortsätter:

– Hon har lärt sig att skicka budskap med kläderna och vill att människor ska se henne som en mer relaterbar medlem i kungafamiljen.

Stylisten Susie Hasler tror att Meghans nya stil är inspirerad av hertiginnan Kate, eftersom hon också börjat återanvända plagg mer och mer, precis som Kate gör.

Foto: TT

Annons