Meghans halvbrors uppmaning till Harry: "Gör slut på det falska sagobröllopet!"

prins Harry och Thomas Markle Jr

Inför det stundande bröllopet mellan prins Harry och Meghan Markle har hennes halvbror Thomas Markle Jr skrivit ett brev till prins Harry. I brevet uppmanar han prinsen att ställa in bröllopet innan han gör "det största misstaget i den kungliga bröllopshistorien".

Lördagen den 19 maj säger prins Harry och Meghan Markle “ja” till varandra i St George’s Chapel i Windsor Castle framför världens ögon. Men med bara drygt två veckor kvar till bröllopet har Meghans halvbror Thomas Markle Jr skickat ett brev till prins Harry där han skriver att “det är inte för sent att ställa in bröllopet”.

Meghan Markle och prins Harry

Snart gifter sig Meghan Markle med prins Harry!

I det handskrivna brevet till prins Harry som tidningen In Touch fått tagit del av, står det bland annat att det stundande bröllopet kommer att vara “det största misstaget i den kungliga bröllopshistorien”.

“Kära prins Harry,

Det är inte för sent, Meghan Markle är uppenbarligen inte den rätta kvinnan för dig.

Ju närmre tiden kommer till ditt kungliga bröllop, desto mer tydligt blir det att det här är det största misstaget i den kungliga bröllopshistorien.

Jag tycker det är konstigt att du inte ser den riktiga Meghan som hela världen nu ser. “

Läs mer: Bildextra – här är din nya familj prins Harry!

Meghan Markles halvbror Thomas Markle Jr. har skrivit ett brev till prins Harry.

Han fortsätter och berättar hur hennes kändisskap i Hollywood har förändrat henne och ifrågasätter varför hon bjudit människor till bröllopet som hon inte ens känner.

“Det är väldigt uppenbart att hennes kändisskap i Hollywood har stigit henne åt huvudet, förändrat henne till en tråkig, utsliten, förtvivlad kvinna, som kommer att göra narr av dig och hela det kungliga familjearvet.

Inte för att nämna, hon har inte ens bjudit in sin egna familj till bröllopet utan istället några helt främmande människor. Vem gör det? Du och kungafamiljen borde göra ett slut på detta falska sagobröllopet innan det är för sent.”

Läs hela brevet på engelska här!

Läs mer: Meghan Markle “portad” från drottning Elizabeths galamiddag

Foto: Stella Pictures