Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Elizabeths agerande avslöjar sanningen om Harrys och Meghans framtid

23 nov, 2020, 20:00 
AvCharlotte Oscarsson
drottning elizabeth meghan markle prins harry
Prins Harry och Meghan har överlämnat nycklarna till sitt älskade hem, Frogmore Cottage som ligger på slottet Windsors ägor. Istället låter drottningen barnbarnet Eugenie flytta in där.
Annons
Titta in i Meghan och Harrys nya lyxvilla!Brand logo
Titta in i Meghan och Harrys nya lyxvilla!

Prinsessan Eugenie och hennes man Jack Brooksmark väntar barn till våren och nu har de även bytt bostad! Paret har flyttat in i Harrys och Meghans gamla bostad, Frogmor Cottage, som ligger på slottet Winsdors ägor.

Nya uppgifter från England avslöjar att Harry och Meghan inte kommer att återvända till sitt gamla hem, och inte ens ha det till sitt förfogande när de besöker London. Istället blir det alltså Eugenie och Jack som huserar i det omtalade huset.

Harry och Meghan kommer inte att återvända till England

Föra månaden avslöjades det att hovpersonal förberedde bostaden för Meghans och Harrys hemkomst, men det visade sig att det inte var paret Sussex som skulle flytta in.

Istället gjorde man boendet redo för gravida prinsessan Eugenie och hennes man och de sägs redan ha bott i den nyrenoverade femrummaren i fem veckor.

Det sägs även flytten skedde efter en överenskommelse mellan Harry, Meghan och Eugenie. Men det skulle förstås aldrig vara möjligt att ens börja diskutera saken om inte drottning Elizabeth var positiv till beslutet.

Annons

"Det här är ett starkt tecken på att Harry och Meghan inte har några planer på att återvända till England", säger hovexperter i England.

Vittnen i området har beskrivit att Harrys och Meghans värdefulla ägodelar drogs ur huset under en natt, för två veckor sedan, för att ge plats åt de hyresgästerna. En ganska drastisk handling om man tänker på att paret Sussex alltid har sagt att Frogmore Cottage kommer att vara deras hem, så fort de kommer hem till England.

Harry och Meghan har skapat ett nytt liv i USA

I januari tillkännagav paret Sussex att de lämnar sina positioner som seniora medlemmar i kungahuset. Och i dag bor de i Kalifornien i USA. Mycket för att skapa sit ett nytt liv utanför det kungliga strålkastarljuset.

Buckingham Palace har inte kommenterat det faktum att det skulle finnas en privat uppgörelse mellan Harry, Meghan och Eugenie.

Foto: TT

Annons