Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Meghans hemliga överenskommelse med Charles – det krävs för att hon ska skilja sig från Harry

19 maj, 2023, 13:15 
Meghan Markle, prins Harry och kung Charles
Kung Charles har en plan för att få till en skilsmässa mellan prins Harry och Meghan Markle.
Annons

Prins Harry har varit gift med Meghan Markle sedan 2018. Det var en storslagen tillställning, som utöver de inbjudna gästerna sågs av hundratals miljoner tv-tittare världen över.

Men kärlekssagan har blivit alltmer infekterad med tidens gång. Både Harry och Meghan har hamnat i konflikt med kung Charles och stora delar av kungafamiljen, vilket fått häpnadsväckande konsekvenser.

5 chockavslöjanden i prins Harrys nya skandalbokBrand logo
5 chockavslöjanden i prins Harrys nya skandalbok

Meghan Markles överenskommelse inför skilsmässan

Meghan Markle, prins Harry och kung Charles
Skilsmässorykten omger Harry och Meghan – stämmer de?

Nu hävdar en källa inom det brittiska hovet att Charles är så pass trött på Meghan att han planerar att muta sin svärdotter till att skilja sig från Harry.

Annons

Källan med de chockerande uppgifterna har pratat med brittiska Globe Magazine och påstått att Charles är villig att erbjuda Meghan en halv miljard om hon skickar in en skilsmässoansökan.

– Han är villig att göra allt för att hindra Harry från att slösa bort sitt liv på Meghan. Harry är så betuttad i Meghan att han inte begriper att det här kommer att sluta i katastrof, säger källan.

– Pengarna kommer att locka Meghan, för hon är girig och kommer att kunna leva på detta i resten av livet.

Charles har ännu en morot att slänga fram om Meghan tvekar. Han skulle nämligen låta henne behålla sin kungliga titel, så att hon kan fortsätta vara hertiginna av Sussex.

"Kommer inte att hålla"

Harry och Meghan har omgärdats av skilsmässorykten ett längre tag, trots att de är tvåbarnsföräldrar och utåt sett framstår som lyckliga.

Lady Colin Campbell, en insiderkälla som har skrivit åtta böcker om det brittiska kungahuset, påstår sig ha sett tecken på ett stundande uppbrott.

– Hon och Harry kommer inte att hålla. Så fort hon blev hertiginna av Sussex blev hon maktgalen. Hon har ingen kontakt med verkligheten, hon har tappat det. Hon blir arg bara man nämner mitt namn. Men hon kan inte göra något, för jag har inte gått över gränsen juridiskt, har lady Colin sagt till New York Post.

Annons