Meghans hyllning till Diana – bar prinsessan omtalade lyxsmycke

meghan markle prins harry

Meghan Markle hyllade prinsessan Diana, genom att bära hennes guldklocka från det exklusiva märket Cartier. Bilderna, där hon visar klockan, har fått stor spridning – världen över.
Slå på ljud

Meghan har bjudit på ännu ett statement! På nya bilder, där hon poserar ihop med Harry, bär Meghan prinsessan Dianas Cartier-klocka. Paret fotograferades för att meddela världen att de ska vara värdar för ett online-samtal, som handlar om farorna med sociala medier.

Porträttet är prinsparets första arrangerande fotografering tillsammans, efter att de lämnade sina kungliga åtaganden tidigare i år.

Meghan bar Dianas klocka för 200 000 kronor

Det svartvita porträttet på Meghan och prins Harry släpptes inför deras speciella framträdande på TIM100.

Meghan var klädd i en elegant Alexander McQueen-kostym, men det var såklart klockan som väckte störst uppmärksamhet. Enligt The Mirror är klockan är värd 203 564 svenska kronor.

Diana med klockan under ett besök i Londons Shri Swaminarayan Mandir Hindu templen

Tillsammans med klockan bar Meghan även hennes Cartier-armband, som är värt hela 60 000kr. Armbandet var en present från prins Harry, som han gav till henne innan förlovningen.

Inte första gången Meghan bär Dianas smycken

Meghan är dessutom en lycklig ägare till flera andra smycken från prinsessan Dianas samling. På bröllopsdagen bar hon en till exempel en vacker ring som en gång tillhörde Diana, med en exklusiv sten. S

Meghan bär prinsessan Dianas akvamarin ring till bröllopsmottagningen


Foto: TT