Meghans ilska – kapar alla band: "Liv har blivit förstörda"

Meghan och prins Harry.

Meghan Markle har fått nog.Det skriver hon nu i ett ilsket, offentligt uttalande.

Meghan Markle och prins Harry la av sig sina kungliga plikter och står nu fria från Buckingham Palace. Ett kontroversiellt beslut, som har gjort prinsparet till Storbritanniens kanske mest omskrivna duo.

Vid ett flertal tillfällen har Meghan och Harry visat att de inte är helt nöjda med vad som skrivs om dem i den brittiska pressen. De har gjort arga uttalanden och i vissa fall gått så långt att de dragit tidningar inför rätta.

Nu har de gått ännu längre.

Meghan Markle kapar alla band i vredesmod

Meghan och prins Harry.

Royal Central rapporterar att Meghan och Harry beslutat sig för att kapa alla band till fyra brittiska tidningar. Det rör sig om Daily Mail, The Sun, Daily Express och Daily Mirror.

Meghan och Harry har skrivit öppna brev riktade till chefredaktörerna för de nämnda tidningarna.

“Det kommer inte att bli något samarbete eller något gensvar”, skriver Meghan och Harry.

“Hertigen och hertiginnan av Sussex har bevittnat hur folk de känner – och också fullständiga främlingar – fått sina liv förstörda helt utan anledning, annat än att snaskigt skvaller ger bättre annonsintäkter.”

“Kan inte vara baserat på en lögn”

Från och med nu kommer Meghan och Harry handplocka journalisterna de väljer att låta sig intervjuas av. Det sägs att Meghan planerar att göra ett framträdande i amerikansk tv för att marknadsföra filmen “Elephant”, där hon själv står för berättarrösten.

“Det här handlar inte om att tysta det offentliga samtalet eller censurera korrekt rapportering. Medierna har all rätt att rapportera om och ha en åsikt om hertigparet, bra eller dålig. Men det kan inte vara baserat på en lögn”, säger Meghan och Harry i uttalandet.