Meghans ilska – stoppar Harry: "Det är över för honom"

Meghan och prins Harry

Meghan Markle och prins Harry är ett sammansvetsat par. Men ett av Harrys största intressen får Meghan att se rött.

Meghan Markle och prins Harry har inlett ett nytt liv tillsammans. Deras kungliga plikter har lagts åt sidan, deras kontor i Buckingham Palace har stängts. De är numera baserade i Los Angeles och ska fortsätta verka i offentligheten – men inte som representanter för den brittiska kronan.

Deras framtid består alltså av oskrivna blad. Ovant för en kunglighet som Harry, vars hela liv varit planerat på förhand. Och omställningen har varit tuff för 35-åringen.

Meghan Markle rasar – nu stoppar hon Harry

meghan harry

Nu väntar ett nytt liv för Archies föräldrar.

Det berättar vännen Jane Goodall, den världsberömda naturforskaren, i en intervju med Radio Times.

– Jag vet inte hur hans karriär kommer att fortskrida, men ja, vi har varit i kontakt, och jag tror att han upplever att livet är lite tufft just nu, säger Jane.

Jane bjuder också på en inblick i Meghans och Harrys relation. Harry har nämligen behövt överge en av sina passioner för Meghans skull, när det visade sig att den gick stick i stäv med hennes moraliska övertygelser.

– William och Harry är naturvänner, men de jagar. Men jag tror att Harry kommer att sluta, för Meghan gillar inte jakt, så jag misstänker att det där är över för honom, säger Jane.

Därför är det så viktigt för Meghan

Jakt har tidigare varit en viktig hobby för Harry. Han var bara tolv år gammal när han deltog i sin första jaktutflykt. Den kungliga familjen har som tradition att trä på sig gevären och gå ut och skjuta fasaner och ankor på sina ägor i Norfolk.

Men jakt är ett fenomen som lär få blodet att koka hos Meghan. Hon är en engagerad djurrättsaktivist som ofta besöker djurskyddsanläggningar, vägrar bära päls och stöttas av den hårdföra djurrättsorganisationen Peta. Hon är dessutom vegan.