Meghans känslor strax före bröllopet avslöjade

Meghans känslor före bröllopet avslöjas nu.

Upptakten till det spektakulära bröllopet var lugn och rofylld för Meghan Markle. Det avslöjar designern bakom hertiginnans bröllopsklänning.

Clare Waight Keller var designern bakom Meghans bröllopsklänning som hon bar då hon bytte ringar med prins Harry.

Det var nog uppenbart för Meghan att hennes liv var på väg att förändras för alltid. Men ändå var hon lugn och samlad och tog sig tid att lära känna Waight Keller. Designern berättar nu om hur hennes vänskap med Meghan utvecklades. Hon upplevde den före detta Hollywoodstjärnan som en rar och omtänksam person, och det var inte svårt att komma överens.

– Från första början kändes allt annorlunda från vad jag hade trott. Hon var modern, nytänkande, varm och välkomnande, totalt avväpnande och munter på alla sätt och vis, säger Waight Keller enligt tidningen Express.

– Vi kom genast överens och inledde en vänskap.

Umgicks ensam med Meghan

De fick en del tid på tu man hand, eftersom Waight Keller behövde mäta Meghans proportioner för att skapa den vackra handsydda klänningen.

– Tillfällena då vi mätte ut tygerna innebar alltid en speciell pratstund, bara oss två emellan. Det var en tid då vi lärde känna varandras bakgrund och det finns så många minnesvärda ögonblick.

Bröllopsklänningen var prydd med 53 olika broderade blommor, en för varje land i det brittiska samväldet.

“Klassisk, tidlös skönhet” – så ville Meghan ha klänningen, enlight Waight Keller. Det var en omvälvande tid för designern och allt var tvunget att bli helt rätt.

– Det var så många känslor som rusade inom mig under de där månaderna innan den stora dagen, säger hon.

Men hon säger också att hon lärde sig ta kontroll över sina egna känslor och bli mer samspelt med Meghans känsloliv – det var det som var hemligheten bakom det lyckade projektet.

Foto: TT