Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Meghans mamma om höjdpunkten under bröllopet

12 jun, 2018, 13:00 
Agneta Nisbeth
Det måste ha varit en enorm upplevelse för Meghans mamma Doria Ragland att bara åka över på kunnigt bröllop i London. Nu berättar hon om upplevelsen.
Annons

Meghans mamma Doria Ragland var den enda gästen från brudens familj under det magnifika prinsbröllopet förra månaden. Alla andra var antingen vänner till Meghan och prins Harry eller medlemmar av den brittiska kungafamiljen. Så det måste ha känts lite ensamt för Doria, både där i kyrkan och på festligheterna efteråt. Nu fick hon, som vi alla vet, stor hjälp av prins Charles och hans maka Camilla. Men det var nog ändå en oerhört speciell upplevelse för Doria, något hon säkert aldrig någonsin trott hon skulle få uppleva i livet.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Doria Ragland i kyrkan under vigseln.

Tidningen US weekly skriver att Doria tyckte det fanns en sak som fastnade speciellt i hennes minne, förutom att se sin dotter giftas bort till en prins av Storbritannien förstås.

Annons

– En av de största höjdpunkterna för Doria, efter det att prins Harry och Meghan sagt ja till varandra i kyrkan, var att hon fick träffa drottning Elizabeth.

Kensington Palace släppte under måndagen nya bilder på Meghan och Harry med hela kungafamiljen

Det berättas också via den brittiska sajten Express att prins Harry och resten av kungahuset hade gjort allt för att Doria både skulle känna sig välkommen till festligheterna och att hon inte behövde oroa sig inför mötet med drottningen.

Annons

– Doria är en intelligent kvinna som säkert läst på en del innan hon kom över, Meghan hade säkert också talat med henne innan bröllopet, säger kungsexperten James Brookes till tidningen.

Meghan Markle med sin mamma Doria Ragland.

Megan och mamma Doria har säkert varit varandras stöd under tiden då bråket om pappa Thomas Markles vara eller inte vara med på bröllopet rasade som värst i pressen. Nu försöker Doria bara anpassa sina dagar efter sitt nya liv, som mamma till hertiginnan av Sussex.

Foto: Stella pictures

Annons