Meghans nya beslut rör upp starka känslor: “Det är helt ofattbart”

Meghan lämnar landet – återförenad med Archie
Meghan Markle och prins Harry har fattat ett drastiskt beslut om sin framtid. Men deras planer är inte helt och hållet uppskattade.
Annons

Meghan Markle och prins Harry är inte längre kvar på Vancouver Island. Det var The Sun som först rapporterade att prinsparet i all hemlighet flytt till Los Angeles.

De tog chansen innan Kanada valde att begränsa resandet in och ut ur landet för att stoppa coronaviruset från att spridas.

Annons

– Harry och Meghan har lämnat Kanada för gott. Gränserna stängdes och flygen ställdes in. De var tvungna att komma därifrån, säger en källa med insyn till The Sun.

Annons

– De insåg att Kanada inte skulle fungera av en rad olika skäl och de vill vara baserade i Los Angeles.

Meghan Markle får tuff kritik för nya beslutet

Meghan
Meghan i fodralklänning från Victoria Beckham
Annons

Nu väntas Harry och Meghan slå sig ner i Serra Retreat, den mest privata och insynsskyddade delen av Malibu. Där ska de enligt uppgifter i brittisk press ha spanat in ett hus på 1138 kvadrat.

Dan Wootton, nöjeschef på The Sun och känd tv-profil i Storbritannien, menar att nyheten inte mottagits speciellt väl i det brittiska kungahuset.

“Det är helt ofattbart. Så känner kungligheterna och hovmedarbetarna kring Harrys och Meghans beslut. Det är i alla fall en stor PR-tabbe att flytta till Los Angeles mitt i en enorm sjukdomskris på internationell skala, i stället för att återvända och göra sin plikt i Storbritannien. De hade en otrolig möjlighet att visa att de finns där för sin familj, monarkin och folket när det blir tufft. I stället har de återigen visat att de prioriterar sina nya Hollywood-kompisar och en livsstil de flesta av oss bara kan drömma om”, skriver Dan.

“Chockade och bedrövade”

The Sun säger sig ha pratat med en källa inom det brittiska hovet om saken.

Annons

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

38 kommentarer till “Meghans nya beslut rör upp starka känslor: “Det är helt ofattbart””

 1. Maria Waller skriver: 29 mars, 2020

  Pinsamt..SKÄMS PÅ ER!!!


 2. Ingrid skriver: 29 mars, 2020

  Stackars Harry, förförd, förälskad och förlorad.


 3. Bea skriver: 29 mars, 2020

  Om paret har avsagt sig sina ”Englands uppdrag” och nu skall leva som en privat familj med egen försörjning så bosätter man sig väl även vad man vill i världen utan att fråga någon om lov.

  Familj och goda vänner finns väl som hos alla andra människor boende och utspridda på kartan och på olika platser både lite här och där.
  Besöka varandra gör man när tid och tillfälle ges och just nu i rådande influensa situation är detta inte lämpligt för någon. Det gäller för alla.


 4. Birthe Vejrum skriver: 29 mars, 2020

  Meghans beslut? Ja, så kører the smear campaign på fuld kraft igen! ;-( Deres nye position i det engelske kongehus, får jo de engelske anklager til at se mærkelige ud.
  Den kræver også ændring af deres Instagram profil + præsentation af deres nye organisation. Deres PR firma ligger i LA. Meghan vil måske genåbne sin blog “The Tig” -den styres også fra LA. Harry skal lægge sidste hånd på sin og Oprah Windfreys dokumentar om mental health, der sendes nu i foråret -også i LA!
  Vist har parret mange penge, men de har ikke råd til at købe et hus til $ 20 millioner!


 5. EwaW skriver: 29 mars, 2020

  Nu har ju familjen valt att flytta och avstå från det kungliga livet i England så jag förstår inte varför de ska vara i huset i Windsor och “stötta” folket. Blir människorna i landet mindre sjuka eller lyckligare för att Meghan och Harry bor där?


 6. Stefan den Andre skriver: 30 mars, 2020

  Är det verkligen någon som är chockad? På riktigt?


 7. Grethe skriver: 30 mars, 2020

  Slutt med clickbait og slutt å skyld på Meghan. Harry er ikke umyndiggjort. PARET er enig om hver eneste avgjørelse de gjør for SIN familie. DE bestemmer hva DE mener er riktig. Og slutt å gjem dere bak engelsk media og hemmelige kilder med egen agenda. Ha integritet nok til å stå for det dere skriver. Skal dere spre rykter og være med på en smear kampanje så stå for det.


 8. Emiliano Gajardo skriver: 30 mars, 2020

  Nyheter för idioter


 9. PernillaA skriver: 30 mars, 2020

  Vad Ska de uträtta? Man Ska hålla sig hemma kunglig eller ej.
  Dessutom finns det nog med kungligheter i England som kunde vara aktiva


  1. Birthe Vejrum skriver: 30 mars, 2020

   PernillaA – helt enig! Fergie + datter (Eugenie) og svigersøn har organiseret en hjælpe-organisation, med pakker til hårdt trængte sundheds-arbejdere. Pakkerne indeholder praktiske fornødenheder som f.eks. tandpasta, men også lidt til den søde tand. De kører også selv ud med fuldt lastede biler. 🙂 Se Fergies Instagram.
   Det er i virkeligheden en gammel royal tradition, det med at sende en opmuntrende hilsen ud til “kamptropperne”


  2. katya skriver: 30 mars, 2020

   mimmen: Yes, and yet the Markles have cause to be very grateful to President Trump who was praised and thanked by the Governor of the State of California (where these two parasites are presently encamped) because the President had given Federal assistance to the State over the present crisis. This same Governor of California also strongly criticised his own aunt, Pelosi, who is the head of the Dems in Congress, for her criticism and obstructionist behaviour in Congress against the President’s efforts to get a Federal bill passed to aid states and their peoples in the present crisis.

   The irony of all this will be lost on the Tiresome Twosome.


 10. mimmen skriver: 30 mars, 2020

  En liten undran: vem var det som INTE ville bo i USA så länge Trump var president? Kan det ha varit Meghan? Ha!


 11. Anna skriver: 30 mars, 2020

  Oavsett Meghans personlighet och inblandning är det väl ställt utom tvivel att Harry är en psykiskt labil person som kämpat med problem ända sedan mamman dog, och en sådan man blir nog lätt offer för en äldre, manipulativ kvinna med en egen agenda. Meghan kanske drömde om att bli kunglig utan att ha räknat med vad ett liv i offentligheten skulle innebära i form av krav och uppoffringar. Hon kom nog fram till att ett mer anonymt miljonärsliv i Kalifornien bättre motsvarade hennes uppfattning om ett bra liv…jag tror personligen inte att äktenskapet med Harry kommer att hålla i mer än några år till, och det är Harry som kommer att lida mest av skilsmässan, psykiskt skör som han är…Meghan klarar sig nog i alla lägen, det är ju inte hon som gett upp hela sin livsstil och bakgrund och vänt sin familj ryggen. Meghans krav på Harry lär bara öka och öka tills den dag han inte längre kan ge henne allt hon begär och då tröttnar hon…stackars Harry, han har letat efter stabilitet sedan barndomen och så går han och förälskar sig i den minst lämpliga person man kan tänka sig.


  1. charlotte skriver: 30 mars, 2020

   Anna,
   Bra och adekvat tänkt och skrivet!


  2. Olga skriver: 30 mars, 2020

   Instämmer.


  3. Dorothea skriver: 30 mars, 2020

   Anna, det var fult och illasinnat av dig att skriva som du gjorde! Försök inte låtsas att du vet vad som rör sig i andras huvud! Ditt scenario kommer inte att utspelas!


  4. Anna skriver: 30 mars, 2020

   Anna
   Usch Anna vilken vidrig inställning du har till hertiginnan.
   Harry är en av två i äktenskapet. Beslut fattas gemensamt.

   Meghan är inte ”äldre, manipulativ kvinna med en egen agenda” hon är tre år äldre. Självklart har en vuxen kvinna levt ett liv, skaffat sig erfarenheter och åsikter. Därifrån att misstänkliggöra henne att manipulativt varit ute efter prinsen av andra skäl än kärlek – det är bara så fel.

   ”… och vänt sin familj ryggen.” Här visar du hur fel du har. Meghan har dysfunktionella familjemedlemmar som gång på gång visat att de gör vad som helst för medias blodspengar. Dessa syskon och pappa har hon med eftertryck verkligen vänt ryggen. Harry har kvar sina familjemedlemmar.

   Gör inte prinsen till ett meningslöst mähä som inte vet vad han vill. Han är en vuxen person som lever tillsammans med kvinnan han ville ha.

   Undrar just vad du själv varit ute för Anna? Genom sig själv känner man andra.


  5. Christina skriver: 30 mars, 2020

   Håller helt med dig Anna . Meghan använder sina kort bara för me me me .
   Har hört från flere i Vancouver trakten att de är glada att det här otacksamma paret har packat väskorna och flyttat .


 12. Ebba skriver: 30 mars, 2020

  LA var förmodligen den ursprungliga planen och nu blev det bråttom p.g.a. en pandemi som ingen sett slutet av ännu. Dessvärre har det inte framkommit något som skulle motsäga alla negativa skriverier och vittnesmål om MM:s historik och karaktär. Därför är det inte långsökt att hon kraftigt önskar uppgradera sitt tidigare liv i just LA. Det här paret kommer att vara ett hett villebråd och kittla människor så länge de fortsätter att vara gifta. Var för sig är det tveksamt om de är så värst spännande att följa, möjligen initialt efter en ev. skilsmässa, men inte i ett längre perspektiv. Kanske en ren spekulation från min sida, men jag tänker att Harry så småningom kommer att välja ‘lugnet’ och återvända till Storbritannien och sin familj där. Svarte Petter är lille Archie.


 13. Birthe Vejrum skriver: 30 mars, 2020

  Anna – du ved absolut INTET om, hvad parrets planer er fremover, dette har de ikke/kan de ikke oplyse om før den 1. april.
  Det er sørgeligt, at du er faldet i de engelske mediers sump af vilde påstande om dette eller hint. Påstande/digterier så grove, at det trodser enhver beskrivelse.
  Jeg synes det er/var uforskammet allerede før brylluppet at “varsle” deres nære skilsmisse.


 14. Bea skriver: 30 mars, 2020

  Anna,
  din kommentar sagoberättelse och ditt önsketänkande är sorgligt det är missvisande fult och mycket smaklöst.
  ”Äldre kvinna ,psykiskt labil person, skilsmässa , vänt sin familj ryggen
  mm mm.”

  Vad vet du om framtiden och om dessa människor överhuvudtaget.
  Inte ett endaste dugg. Så tvätta även munnen när du nästa gång tvättar dina händer för det verkar behövas.


  1. Maria s. skriver: 30 mars, 2020

   Bea.
   Tack Bea för en klok eftertänksam kommentar! Tyvärr hakar många på drevet . Trots att ingen här har en aning om dessa personer ock/ eller deras framtid, exakt som du skriver!


  2. Catrin skriver: 30 mars, 2020

   Det är väl inget konstigt? Meghan är äldre än Harry, han har själv berättat öppet om sina psykiska problem sedan Diana dog, och för övrigt är väl den ena uppfattningen lika mycket värd som den andra. Jag häpnar när jag ser vad vissa skriver här – bara för att någon inte tycker som de själva ska de “tvätta munnen”, “är elaka” och jag vet inte allt. Alla har rätt att uttrycka en åsikt, och jag tycker att Anna uttrycker sig betydligt mer sakligt än ni som bara hoppar på henne för att hon inte tycker som ni. Är ni vuxna människor eller…?!


 15. Rosa Marie skriver: 30 mars, 2020

  Fuldstændigt enig i jeres opfattelser og analyser, Anna og Ebba.


 16. Birthe Vejrum skriver: 30 mars, 2020

  Ebba – absolut i n g e n af Meghans tidligere arbejdskammerater har udtalt sig negativt om hende!
  Hvad mener parret selv? Her er et citat fra deres Home Page: “How does this new media policy relate to the UK’s Royal correspondent’s? Britains Royal Correspondent’s are regarded internationally as credible sources of both the work of members of The Royal Family as well as of their private lives. This misconseption propels coverage that is often carried by other outlets, around the world, amplifying frequent misreporting. Regrettably stories that may have bee’n filed accurately by Royal Correspondent’s are, also often edited or rewritten by media editorial teams to present false impressions”!


 17. Hellahell skriver: 30 mars, 2020

  Bea, en lika ful kommentar till Anna som du tyckte Annas kommentar var. Hon får tycka och skriva det hon finner är viktigt utan vidriga påhopp från er andra. Bemöt det hon skriver sakligt nästa gång så kan vi ha en trivsam ton här inne.


  1. Birthe Vejrum skriver: 31 mars, 2020

   Hellahel – ja, vi må alle, hver især være salige/blessed i det vi tror på. Og ligeledes at udtrykke vores mening om dette eller hint, når det ellers gøres i sagligt sprog. Dette sidste synes jeg personligt IKKE Anna – som er kommet til senere – gør, og Katyas seneste i en anden tråd er ikke bedre, selv om den er skrevet på engelsk! 🙁


  2. Bea skriver: 31 mars, 2020

   Hellahell,
   Obs! kommentaren var inte riktad till dig.
   Olika uppfattning tycke och smak det har de flesta människor det är sunt och ok.
   Räcker bra så.


  3. Bea skriver: 31 mars, 2020

   Hellahell,
   Obs! kommentaren var inte riktad till dig.
   Olika uppfattning tycke och smak det har de flesta människor det är sunt och ok.
   Räcker bra så.


 18. Anni skriver: 30 mars, 2020

  Anna – jag är helt på din linje!


 19. Bea skriver: 30 mars, 2020

  “Stefan den andre tredje/trettiofjarde, Emiliano Gajardo Ol’e”

  1. Chockade – Ja Magazine The Sun.
  2. Nyheter – Ja till vissa kommentarer helt klart.


 20. Birthe Vejrum skriver: 31 mars, 2020

  Anna den “første” eller skal vi skrive Anna1? Ja, jeg mener den Anna, som lung och återhållsam tilbageviser Annas virkelig grove angreb på Meghan og Harry. Tak for det! 🙂


  1. Bea skriver: 31 mars, 2020

   Birthe, eftersom ingen gör en ändring så är det nog en och samma person.


  2. Birthe Vejrum skriver: 31 mars, 2020

   Jeg har tænkt den tanke Bea, ja jeg har så. 🙁 Men indtil videre så lader jeg som “ingenting”!


 21. ananas skriver: 31 mars, 2020

  En försynt undran: hur kan man ha så starka och skarpa åsikter om nån människa man personligen inte känner?


 22. Birthe Vejrum skriver: 31 mars, 2020

  ananas – jeg har læst et sted, hvor én siger: “… at med Meghan er det som med lakrids, enten kan man li’, eller også hader man det”!


 23. Bea skriver: 31 mars, 2020

  ananas,

  Lätt läsning lite blandat skvaller läsa kommentarer – det kan vara underhållande mellan varven i en damtidning som denna SvD.

  Personligen skriver och svarar jag själv på kommentaren jag läser.
  Den okända signaturen och trollet bakom skärmen som skrivit kommentaren och som jag självklart personligen inte känner – skänker jag inte en endaste tanke. Helt ointressant för mig.
  Med några enstaka undantag till trevliga inlägg signaturer.
  (Vissa andra tror att dom är släkt med alla).

  Ha en bra dag.☺️


 24. Daga skriver: 1 april, 2020

  Jag tänker på Harry och hans uppväxt i England med ett helt annat klimat till en annan kultur och natur.Den ljusa hyn och det röda håret i det varma soligt heta Kalifornien mot Londons regnmilda väderlek och grönsvalkande och lummiga trädgård .


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons
Annons
Annons
Laddar