Meghans nya kalldusch – drastiska beskedet till drottningen

Drottningen och Meghan Markle.

Meghan Markle och prins Harry har meddelat drottningen att de inte kommer att fira jul på Sandringham – och det här är anledningen.

Meghan Markle och prins Harry har som bekant haft en turbulent tid och för ett par veckor sedan bestämde de sig för att ta en sex veckor lång paus från sina kungliga uppdrag med start nu i november. Det med anledning av att de behöver mer tid för familjen, sades det då.

Nu verkar det som att det brittiska prinsparet vill spendera ännu mer tid för sig själva. Enligt Daily Mail har makarna nyligen meddelat drottningen att de inte kommer att fira jul tillsammans med henne på julslottet Sandringham. Istället kommer de antingen att fira hemma i Windsor eller tillsammans med Meghans mamma Doria Ragland.

Åker till USA

Det äkta paret kommer att påbörja pausen från de kungliga uppdragen nästa vecka, och kommer enligt Daily Mail att åka till USA och fira Thanksgiving med Doria. Tanken var att Meghan och Harry skulle återvända lagom till jul, men har alltså redan nu meddelat drottningen och prins Philip att de inte kommer att fira sonen Archie Mountbatten-Windsors första julafton tillsammans med dem. I och med det beslutet bryter Harry mot en tradition – den enda gången han tidigare har uteblivit från julfirandet i Norfolk de senaste åren var 2012, då han var stationerad i Afghanistan.

Källa: Daily Mail

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning: