Meghans nya liv – kan bli dramatisk förändring

Dags för stilbyte för Meghan?

Nu när Harry och Meghan lämnat det kungliga livet bakom sig kan vi vänta oss en del förändringar. Inte minst i Meghans garderob – en kunglig expert spår att hon nu kommer byta stil.

Hon gick från Hollywoodskådisen Meghan Markle till Meghan med hela brittiska folket – prins Harrys hustru och medlem i kungafamiljen.

Men i och med parets avståndstagande från sina kungliga roller har nu hela livet förändrats för dem.

Detta kommer bli uppenbart på olika sätt – och en kunglig expert tippar att vi alla kommer få se skillnaden med våra egna ögon.

Tippar på stilbyte

Christine Ross, redaktör på tidning Mirror i Storbritannien, tror att vi kommer få se en dramatisk förändring i Meghans klädstil.

– När Meghan gifte in sig i kungafamiljen tog hon på sig en ny yrkesroll. När vi tar nya kliv i karriären – om du går från att vara lärare till chef, till exempel – så kommer din garderob att ändras. När hon blev kunglig så ändrade hon stil för att passa det nya jobbet. Nu när hennes arbete kommer vara något helt annat kan vi nog få se ett kliv tillbaka till hennes gamla stil, säger Ross.

Meghans Hollywoodstil var mer åt det tillbakalutade hållet – till exempel gillade hon smala, nötta jeans, noterar Ross.

Meghans gamla stil, är den på väg tillbaka?

Meghans gamla stil, är den på väg tillbaka?

– Jag tror vi kommer få se en mer ledig Meghan, fler utstyrslar som inte kostar skjortan, och fler jeans och stövlar snarare än höga klackar.

Ross tror att Meghan gärna kommer visa upp sin nya stil på Hollywoodfester och röda mattor – kanske tillsammans med Harry.

– Jag tror vi kommer få se Harry och Meghan på högprofilerade tillställningar, kanske ännu mer glamorösa evenemang. Beroende på vilken sorts arbete de gör kanske det blir röda mattor, och jag hoppas att Meghan klär sig i cape.

Foto: TT