Meghans nya stela samtal med drottningen efter bråken: "Obekvämt"

Meghan och Elizabeth verkar vara på vänskaplig fot igen.

Meghan Markle och drottning Elizabeth möttes igen.Men det blev snabbt stel stämning.

Meghan Markle och drottning Elizabeth har haft en omväxlande relation. Milt uttryckt.

Som ni minns fråntog drottningen både prins Harry och Meghan sina kungliga titlar efter “Megxit” och lät dem inte heller använda sitt varumärke “Sussex Royal”. Samtidigt har det funnits rapporter om att Meghan och Elizabeth har haft videosamtal med varandra – och då haft det riktigt trevligt när de språkats vid!

Nu rapporterar Daily Mirror att Meghan och drottningen haft ett nytt tillfälle att mötas över datorskärmarna.

Meghan Markle hade stelt möte med drottning Elizabeth

Meghan och Elizabeth verkar vara på vänskaplig fot igen.

Meghan och Elizabeth verkar vara på vänskaplig fot igen.

Förra veckan firade nämligen prins Harry sin 39:e födelsedag. Då hade hans pappa, prins Charles, anordnat ett flerlänk-samtal via videotjänsten Zoom, så att hela kungafamiljen kunde gratta födelsedagsbarnet.

– Harry berättade för alla hur mycket han saknat dem. Meghan hade bakat en tårta och Harry blåste ut ljusen. Archie fick alla att skratta när han också blåste, säger en källa med insyn.

 

LÄS OCKSÅ: Meghans lyxköp väcker ilska i Storbritannien

“Det fanns en ursäkt”

Det uppkom dock ett betydande smolk i glädjebägaren. Två personer saknades från samtalet: prins William och hertiginnan Kate. Det bidrog till en lite stelare stämning än väntat, berättar källan.

– Det fanns någon ursäkt till att William inte var med… det var lite obekvämt, detta att William och Kate inte fanns där, säger källan.

Det har tidigare viskats om att en spricka uppstått mellan de tidigare så sammanväxta bröderna. Men man ska också tillägga att William grattade Harry på sin födelsedag med en bild på Instagram.

 

LÄS OCKSÅ: Meghans vansinniga krav på pengar – efter uppbrottet!