Meghans nya svek mot pappa Thomas – på sin födelsedag

Meghan vägrade svara på pappa Thomas hälsning.

Slå på ljud

I veckan fyllde Meghan Markle 40 år, något som firades privat men också med ett initiativ där hon bjöd in sina vänner, många väldigt inflytelserika, att vara mentor åt en kvinna som behöver en push i livet eller karriären.

Nu berättar hennes pappa Thomas Markle, som hertiginnan har en minst sagt ansträngd relation med, att han skickat blommor till henne på födelsedagen, men han fick inget svar av sin dotter. Det berättar han för TMZ.

Enligt tidningen hörde han inte ett knyst efter att ha skickat blommorna, där han ska ha inkorporerat både Archie och Lilibet i arrangemanget, men det är okej och han hoppas att hon har det bra.

Frostig relation mellan Meghan och pappan

Pappa Thomas Markle kom inte på Meghans bröllop med prins Harry sommaren 2018. Den officiella förklaringen var att hälsan hindrade honom från att dyka upp – och han hade mycket riktigt fått två hjärtattacker inom kort tid.

Men i efterhand har både pappan och hans son (och Meghans halvbror) Thomas Markle junior har anklagat Meghan för att ha negligerat sin familj efter att hon träffade Harry.

Senare läckte Thomas ett långt handskrivet brev från Meghan till pressen, där Meghan efter en lång rättstvist till slut fick rätt i att det var copyrightöverträdelse för brittiska tidningen att trycka det.