Meghans och Harrys avslöjande – efter spekulationerna om Archie

När det gäller baby Archie så är Meghan och prins Harry nästan alltid väldigt hemliga. Utom nu!

Han är bara fyra månader gammal, men redan på sin första tjänsteresa. Fast än så länge har vi bara fått se Archie Harrison susa förbi i babymössa, när han landade på Cape Town International Airport tillsammans med mamma Meghan, 38, och pappa prins Harry, 35.

Archie Harrison i pappa prins Harrys gamla babymössa.

Archie anländer, klädd i marinblått och i pappa Harrys gamla luva.

Men vart tog Archie vägen sedan? Meghan, 38, och Harry, 35, har ju fått en del kritik för att de varit så extremt hemliga med sin son, ända sedan han såg dagens ljus den 6 maj.

Meghan Markle och prins Harry i Kapstaden 2019.

Helst vill de nog hålla Archie helt privat.

Men när prins Harry sedan fick den raka frågan ”Var är Archie?” av en vänlig gammal dam, ja då behövde han inte tveka en sekund:

– Han sover!

Då får vi se baby Archie igen

Och håll ut, för någon gång under besöket i Sydafrika ska unge Archie Harrison Mountbatten-Windsor faktiskt ut och ”jobba” lite, det har hovet hintat om, skriver brittiska medier. Vilket betyder att vi får se honom ordentligt för första gången sen i somras.

Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Baby Sussex. Här var han mest lik Harry.

Och att flyga med en fyra månader gammal baby? Nej det var ingen barnlek, ens i första klass… Qatar Airways-flighten från London till Kapstaden var en pärs, erkänner prins Harry:

– Fast Archie var inte kinkig, bara utmattad!

Meghans och Harrys team från hovet

Med sig till Sydafrika har Harry och Meghan förutom nannyn också ett kungligt entourage på 12 personer, från hovfrisören till den nya kungliga privatsekreteraren Fiona Mcilwham, som för säkerhets skull går dubbelt med sin företrädare Samantha Cohen. Men hovfrisören och nannyn betalar Meghan och Harry för själva.

Meghan Markles och prins Harrys nya privatsekreterare Fiona Mcilwham till vänster. Hon efterträder Samantha Cohen (till höger).

Den nya privatsekreteraren Fiona Mcilwham (till vänster) ska ta över när Samantha Cohen (till höger) slutar.

Fler höjdpunkter från dag 2 av denna kungliga Sydafrika-turné? Ja ni får inte missa detta: Meghan och Harry blev ombedda att lista sina starka sidor, och då sa Meghan spontant ”Åh Harry är den bästa pappan!”. Och då kontrade Harry förstås med att utnämna Meghan till ”Den bästa mamman”.

Meghan Markle och prins Harry i Kapstaden 2019.

Brittiska kungligheter är snudd på bäst i klassen när det gäller att prata med ”vanligt folk”.

Och sedan bjöd de faktiskt fotograferna på denna kyss!

Meghan Markle och prins Harry bjöd på en kyss.

Smack! Där satt den.

Foto: TT.

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning: