Meghans och Harrys bebislycka! Stora avslöjandet mitt på kärlekens dag

15 feb, 2023, 19:00 
https://image.svenskdam.se/BylineIndra.jpg.jpg?imageId=8677472&x=0&y=10.576923076923&cropw=100&croph=67.307692307692&width=1318&height=1318
Indra Nordemar

Meghan och Harry gjorde ett stort avslöjande på alla hjärtans dag.

Annons
Titta in i Meghan och Harrys nya lyxvilla!
Titta in i Meghan och Harrys nya lyxvilla!

Det har nu gått två år sedan prins Harrys och Meghan Markles besked slog ned som en bomb i den kungliga världen. Chocken däremot var lika stor för kunglig som gemene man.

De valde att avsäga sig alla kungliga uppdrag, lämna det brittiska kungahuset och flytta hundratals mil bort, till Kalifornien.

Då var deras förstfödde, Archie, knappt två år gammal. Snart är han fyra och har även fått en lillasyster, Lilibet, som i år blir två år fyllda. Därför var gårdagen, alla hjärtans dag den 14 februari, en väldigt speciell dag för hertigparet.

Kärlekens dag kommer nämligen för alltid vara kopplad till deras stora bebislycka, likaså i år.

Annons
Recept.se Nyhetsbrev
Här var lille Archie endast drygt ett år.

Han avslöjar Meghans och Harrys stora bebislycka

Den 14 februari 2021 var topp-fotografen Misan Harriman vid Meghans och Harrys sida. Det var han som fick prestigeuppdraget att ta fotona som skulle avslöja deras lycka: Meghan var gravid igen, två år efter Archie.

"Två år sedan i dag, jag hjälpte mina vänner att tillkännage underbara nyheter.", skriver han nu på Twitter enligt brittiska Hello!

Meghan med Archie på magen – och Lilibet i magen!

Bilderna som Misan klippte spreds som en löpeld världen över. Samma år den 4 juni föddes deras efterlängtade dotter, Lilibet Diana, döpt efter drottning Elizabeth, och Harrys mamma prinsessan Diana.

Annons

När Diana tillkännagav sin graviditet med Harry, var även det på alla hjärtans dag, men sisådär drygt 40 år tidigare: 1984.

"Absoluta själsfränder"

Då var det förstås inte Misan Harriman som tog bilderna, men vid Meghan och Harrys sida lär han förbli.

Han är inte bara parets favoritfotograf, utan även en god vän. Det är nämligen tack vare honom som Meghan och Harry träffades och föll pladask.

"Meg påminner mig ofta att om jag inte hade introducerat henne för vår gemensamma vän, så hade hon aldrig träffat Harry. Jag är tacksam för vilken liten roll jag än spelade", har han sagt till Vogue.

Söta Lilibet, på ettårsdagen.

Misan bekräftar även den oförnekliga kärleken mellan Meghan och Harry, då som nu. När fotona på Lilibet i magen, var det solklart.

Annons

"Med livets träd i bakgrunden och trädgården som representerar fertilitet och livet, behövde de inga direktiv, för har alltid vandrat genom livet tillsammans som absoluta själsfränder."

Foto: TT / Netflix Meghan & Harry

Annons