Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Meghans och Harrys beslut efter skilsmässoryktena – nu är det ett faktum

24 aug, 2023, 09:00 
Nu syns Meghan Markle och prins Harry igen.
Annons

Hur står det egentligen till mellan prins Harry och Meghan Markle?

5 chockavslöjanden i prins Harrys nya skandalbokBrand logo
5 chockavslöjanden i prins Harrys nya skandalbok

Den frågan har många ställt sig senaste tiden, efter att Meghan Markle tagit av sig sin förlovningsring och i stället synts med en smal guldring under en lunch med ett par vänner.

Brittiska medier uppger att relationen blivit allt frostigare. Paret ska dessutom ha tillbringat sin femte bröllopsdag på olika håll, enligt journalisten och författaren Petronella Whyatt.

– Vänner till mig som bor nära dem träffar ständigt Meghan på fester under dagen. Det verkar som att hon lämnar Harry hemma, säger hon till The Sun.

Annons
Meghan Markle
Meghan Markle dök upp utan sin förlovningsring.

Meghans och Harrys konflikt

Samtidigt har det inträffat en rad olika händelser som får vissa att ifrågasätta relationens stabilitet. Nyligen valde Spotify att bryta samarbetet med parets produktionsbolag, Archewell Productions, trots att det återstod flera år på kontraktet.

Enligt Wall Street Journal tyckte inte Spotify att Harry och Meghan levde upp till produktionskraven. Efter brytningen gick Spotify chef Bill Simmons ut och kritiserade paret.

– Jävla bedragare, det är den podcasten vi borde lanserat med dem, sa han.

Annons

Harrys och Meghans nya beslut

Däremot fortsätter paret sitt samarbete med streamingtjänsten Netflix. Efter den kontroversiella och omtalade dokumentären Harry & Meghan, är nu paret snart tillbaka med en ny dokumentär.

Strax före sommaren avslöjades det att Netflix hade flera projekt på gång med produktionsbolaget Archewell Productions – och den 30 augusti är det premiär för ”Heart of Invictus”.

I fem delar kommer dokumentären att följa tävlande i Invictus Games, ett internationellt sportevenemang som grundades av prins Harry 2014 för sårade, skadade och sjuka militärer och kvinnor.

Prins Harry
Prins Harry och Meghan Markle är snart aktuella med en ny dokumentär på Netflix.

Foto: TT

Annons