Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Meghans och Harrys fina hyllning till Diana

17 aug, 2019, 15:00 
Agneta Nisbeth
harry meghan
Prins Harry och Meghan skickar en hälsning till alla från prinsessan Diana via Instagram. Läs mer om varför och vart paret är på väg nu!
Annons

Just i dagarna lär prins Harry, Meghan samt lille Archie vara på väg till drottning Elizabeth och prins Philip på Balmoral Castle. Nästan hela den brittiska kungafamiljen brukar tillbringa en del av sin sommarsemester uppe i det skotska slottet.

Trevlig samvaro med drottning Elizabeth

Där kommer de att kunna njuta av de gröna vidderna, god mat och trevlig samvaro tillsammans med drottningen och hennes stora familj. Om prins William och Kate kommer vara där samtidigt är ännu inte helt klart.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Andrew Elizabeth

En sak är i alla fall säker, prins Andrews forna hustru Sarah Fergie Ferguson är inte längre där. Hon fick lämna lämna slottet i all hast innan prins Philip dök upp.

Annons

Philip tycker inte om Fergie

Philip har som bekant ett horn i sidan till Fergie sedan lång tid tillbaka. Prins Andrew finns i alla fall kvar på Balmoral och lär säkert umgås en del med prins Harry och Meghan. Här ovan ses han med sin mamma drottningen på väg till slottet häromdagen.

harry meghan

För några dagar sedan lade hertigparet av Sussex ut en fin hälsning på Instagram, med ett citat från prins Harrys mamma prinsessan Diana.

“Gör en slumpmässigt vald vänlig handling, utan att förvända dig någon belöning, trygg i vetskapen om att en dag någon annan kommer att göra detsamma för dig”

Ord har makt att inspirera

De skriver vidare om varför vänliga ord är så viktiga, både för kända och framstående personer till vanliga människor:

Annons
prinsessan diana

“Ord har makt att inspirera, och därför är vi glada att kunna dela några av våra favoritcitat.”

Prinsessan Diana omkom som bekant efter en svår bilolycka i Paris 1997, då var prins Harry bara 12 år gammal och givetvis har detta påverkat både honom och prins William för resten av livet.

Balmoral castle

Det ska bli spännande att se om Meghan kommer att älska Balmoral eller kommer hon att tycka lika illa om livet på det skotska slottet som prinsessan Diana gjorde.

Diana trivdes inte på Balmoral

Det sägs nämligen att Diana till en början uppskattade resorna till Balmoral, men efter ett tag en plåga för henne av olika skäl. Bland annat för att hon tvingades umgås med människor hon inte direkt gillade.

Foto: TT

Annons